učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora lijepog - 7

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. U glavnom gradu te zemlje u subotu obnovila protuvladinim prosvjedima. Policija procjenjuje na skupu okupilo oko četiri i pol tisuće ljudi pozivaju na rano ostavku Milo Đukanović. Procjene oporbe sama znatno razlikuju. Rally je raspršena sa suzavcem i posebnom opremom. Postoje žrtve na obje strane.

i sam Đukanović rekao je novinarima da nigdje ne ide dalje, kao i optuženik u tijeku prosvjeda u, zajedno sa Srbijom i Rusijom, dokaza, iako ne prikazuje. Iskreno zbunjen o tome.


Samo u nedjelju navečer, policija u Podgorici zaustavila predsjednika Crne Gore Boks Federacija auto Myo Martinović. Prisiljavajući ga iz automobila, tridesetak lokalna policija pretukli 60-godišnjeg i poštuju čovjeka i bivši sportaš. Tukli gumenim palicama, rukama i nogama. U G. Martinović slomljenu ruku, koljena i kuka, razbijen glavu i prisutni su brojni modrice. Samo razbila svjetla policijskog i stakla u Mercedes gospodina Martinovića i izazvao drugu štetu na vozilu. Želimo gospodinu Martinović brz oporavak i dalje biti zbunjen. Kao omiljeni Crne Gore žele mir i mudrost, čak i za vrijeme političke krize. Previše sjećanju nam koji je došao iz bivšeg Sovjetskog Saveza, su primjeri onoga što su posljedice može izazvati raskol civilnog društva.

U međuvremenu, u Primorye teritorija na području politike i popularne nemira, hvala Bogu, sve je mirno i bez žurbe.
Iz Herceg Novog izvijestiti da je ruska tvrtka ide tamo u 2017. otvoriti novi turistički kompleks sa 5 zvjezdica. To će upravljati ovo čudo u 70 milijuna eura. Očigledno, primjer Porto Montenegro je zarazna.

Drugi novosti vezane uz razvoj turizma je došao iz Kolašina. Tamo, do jeseni 2016. godine planira se izgraditi novi skijaški centar, 150 metara iznad postojeće. Troškovi projekta je mnogo skromniji, izdvojila za gradnju 4,5 milijuna eura.

U drugom poznatom zimskom odmaralištu omiljena Crna Gora - Žabljak prvi snijeg pao, kao prvi obećanje dobre skijaške sezone. Resort stanovnici su optimistični glede budućnosti i veselimo se prilika da pokaže svoju gostoljubivost turistima.

Nažalost, u utorak navečer donio vijest o kaznenom prirode. U Budvi, na terasi mjesta Stari ribarsko PAB oko 20:15 metak prava vlasništva Goran Dzhurichkovich. Pokojnik ugostitelj sumnja policija vlasništvo linkove na trgovine drogom. Pokrenuo istragu.

Na granici s Hrvatskom prilikom pokušaja uvoza na teritorij Crne Gore, 29.5 kg marihuane državljanina Crne Gore i bosanski državljanin, uhićeni su. Dakle, reći legalizacija medicinske marihuane prodaje u susjednoj Hrvatskoj donosi prve plodove.

Sunarodnjaka u Primorye klizala, da tako kažemo, obvezni program. U srijedu, 60 sekundi u Budvi, u četvrtak u baru u petak u Budvi poker i karaoke u Gradskoj kavani, u subotu u restoranu mafija admirala. Baru igra 60 sekundi promijenio mjesto i preselio se u Salsa Name Bar. Sada, u Baru zaista postoji mjesto, koje konvergiraju i inteligentan, i lijepa.

Vrijeme sretnih afera potvrđuje statistika tvrdi da omiljene Crnoj Gori oko 260 dana u godini - sunce. Ljepotice na plažama i dalje biti u potpunosti prirodni solarij, posebno bold i vruće čak i kupati. Jeste li propustili zimsku toryat na putu ka Žabljaku.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev.
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.