učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Stvaranje panoramskih cesta u Crnoj Gori, projekt profitabilan posao

Crnogorski mediji objavili su 19. listopada.

Crna Gora Business Alliance (MBA) namjerava cjelovito promicati izgradnju na cijelom teritoriju Crne Gore, cesta i brdskim stazama - panorama, koji će povezati sve grad, od obale na sjeveru zemlje.

Dužnosnici NATO-a vjeruju da postoje svi uvjeti, a to ne zahtijeva velika ulaganja. Pogotovo jer već postoje putevi i staze koje povezuju grad, koji se koristi da služi za komunikaciju između susjednih gradova. Prema predstavnicima Saveza, zadatak svakoj općini će uključivati ​​izgradnju i proširenje cesta, spajanje na planinskim stazama.

Predstavnici Saveza kažu da ovaj projekt ne treba velika ulaganja, a projekt je vrijedan, i, štoviše, učinak projekta će biti veliki i dugoročne perspektive. Svi turisti koji idu na putovanje duž ove ceste, vidjeti i diviti se prekrasan panoramski pogled na zemlji, otvaranje na vrhu, s ptičje perspektive.

Ovaj projekt će biti temelj za profitabilno poslovanje u turizmu i razvoju zemlje, koji će se sijeku s poljoprivredom, a time će doprinijeti razvoju poljoprivrede u zemlji. Prema predstavnicima MBA, Savez je angažiran u stvaranju uvjeta za razvoj poslovanja u Crnoj Gori.

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: