učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Pacijenti Kliničkog centra s mangan dijagnosticirana bolest

Crnogorski mediji objavili su 21. listopada.

U Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, tijekom liječenja jednog pacijenta iz mangan infekcije dogodila još četiri pacijenta koji su imali kontakt sa zaražene. Mediji su izvijestili da to nije neobično, i to ne može biti senzacija, jer takve situacije mogu dogoditi u bilo kojoj bolnici u svijetu.

Iz Odjela za plastičnu kirurgiju izvijestio je da je pacijent primljen je hitno, koji je započeo proces gnojni unutar tijela, i, naravno, prijeti joj život. Osim toga, pacijent je imao i drugih srodnih bolesti. Odmah nakon dolaska sve potrebne postupke kako bi stabilizirala svoje stanje su provedena. Tijekom liječenja, dijagnoza je potvrđena svrab, a pacijent je odmah izoliran. sve potrebne mjere za liječenje ove bolesti su provedena, a kako bi se spriječilo njegovo daljnje širenje, te u skladu s pravilima i zakonu odmah obavijestio zavod za javno zdravstvo.

Nakon odgovarajuće liječenje, pacijent je u dobrom stanju vratiti se kući, proces gnojenja u tijelu, koji je prijetio njezin život, je zaustavljen. Nažalost, još četiri pacijenta su zaražene tijekom svog liječenja, bili u kontaktu sa zaraženim. Ovi bolesnici imali svu potrebnu pomoć, te u dobrom zdravlju ići kući.

Mangan - zarazna bolest uzrokovana grinjama širiti kroz bilo kakvog kontakta sa zaraženom ili (npr rukujući), ili stvari kroz odjeću, posteljinu, itd Kliničkog centra naglasio da nema zaraza mangan među medicinskim osobljem, medicinske sestre liječnici.

U ovom trenutku u Kliničkom centru u Dermo-spolna odjel je jedan pacijent sa svrab dijagnozom, to je izoliran. Centar je tvrdio da je rizik od širenja bolesti je svedena na minimum.

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: