učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Nekretnine u Baru: što je potražnja, a cijene su kako slijedi

Bar & Odmor u Crnoj Gori - sinonimi. Popularnost Bar Rivijera Budva gotovo jednaku popularnost, a za dobar razlog. Što se tiče prirodnih ljepota, privatnost i mir rivijere, naravno, izgubiti Petrovac i Ulcinja, ali je infrastruktura na najvišoj razini, koji privlači ljubitelje rekreacije u europske.

No, unatoč činjenici da je nekretnina u Baru su već skupo, čak i za Crnu Goru, cijene i dalje rasti eksponencijalno. Ulaganja investitora (naravno, stranih) u industriji porasla, a grad dobiva najrazličitije poslovne i privatne građevine. Naravno, najčešći nekretnina u Baru, usmjerena uglavnom na turizmu - ovom stanu. Moderni apartmani u Crnoj Gori - multi-kata kuće, kuće ili vile na moru (od casual stil na elite).

Nekretnine u Baru - to je novi studio apartmana i bungalovi i obiteljske kuće za iznajmljivanje. Grad ne prestaje izgradnju, te su vrlo čest prepaid posao.

Cijene nekretnina u baru formiraju se na temelju:

- Prostor život

- udaljenost od područja na plaži

- karakteristike i stanje objekta

- zemljište površine

- značajke dizajna

Potonji je, usput rečeno, igra vrlo važnu ulogu, jer je u Crnoj Gori, zgrada estetika i originalnost uvelike povećati svoju konkurentnost. Činjenica da je novi objekat u Baru uglavnom tipični, programeri su sada u žurbi da prođe predmete dok su cijene visoke, a vrlo malo pažnje posvećuje stilu i dizajnu. Dakle, pronaći zaista lijep i svaki bitan nekretninu u Baru - stvar sreće. Prodavanje mogu vas obje prednosti i ljepotu u kući pružaju, ali mogu se pojaviti rada i dokumentacije problema, tako da je najbolje da ne kupuju iz prve ruke, i da se okrenu pouzdana treća strana.

Udaljenost do mora iz bilo kojeg vili u Baru je manje od kilometra, a pogled s prozora, možete odabrati oba planinu i more. Jaka točka izgradnje je završio s visokom kvalitetom i ukusno namješten terasa gdje se možete slobodno uživati ​​u ljepotama Jadrana.

Prosječna cijena vikendica u Baru varira do stotinu do šest stotina tisuća eura. Ako želite kupiti nekretninu u Baru, a zatim imajte na umu da u nedostatku državljanstva morate podmiriti za iznajmljivanje zemljišta (iako za iznajmljivanje u Crnoj Gori ima trajnu i prilično formalno značenje).

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: