učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Skup je održan u Podgorici

U Podgorici, večer 24. listopada održan je sastanak opozicije sadašnje vlade. Događaj je započeo na Trgu Republike u 17 sati. Dugo prije ovog parlamenta zgrade je ograđen od strane policije, izložene pozicije na raskrižjima i prometnica. U roku od dva sata u raznim dijelovima centra grada nastale su kolone demonstranata sa crnogorske i srpske zastave i zastave političkih stranaka.

Kolone pridružio okupljenima na impresivnom prostoru, koji je tada krenuo prema zgradi parlamenta Crne Gore. Evo, govori o oporbenih čelnika, na kojem sudionici sastanka aktivno odgovorila. Većinu vremena Skup je mirno.

Prosvjednici su kritizirali vladu zemlje, trenutni unutarnji politički sustav Crne Gore. Oko 22 sati glasan pljesak, uz bljesak, odmah nakon toga policija je počela kako bi rastjerala prosvjednike suzavcem.

Plin se koristi u velikim količinama, ne samo izravno na skupu, ali i na ulicama u središtu grada, gdje se nakon nekog vremena nezadovoljnih prosvjednika počela ograditi kolnik kantama za smeće.

Pojedinosti o događajima u bliskoj budućnosti.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: