učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Plaže Mogren oči turista, bilo da živi do očekivanja?

Jedna od najpoznatijih plaža u Crnoj Gori - Mogren - nije ništa manje popularan u Budvi, u neposrednoj blizini zidina Starog Grada romatichnogo. Od dva dijela Mogren razdvaja stijena obično razlikovati Mogren prvi i drugi Mogren. Komunikacija između njih prilagođen kroz malu špilju, koja je čak i opremljen s drvenim stazama.

Mogren teško može nazvati kao šljunčane i pješčane plaže. Ako se to pijesak, to je prevelika, ako šljunka - to je vrlo mala.

Put do plaže Mogren nevjerojatno lijepo. Međutim, ako ste došli na odmor u Budvi, ljepota od vas će biti iznenađeni. Posebno je zanimljivo da ide na stazi uz litice toj plaži Richardova glava. Međutim, mnogi smatraju previše uskom stazom, ograde i nepouzdana, ali čim se tečaj na Mogren i dobiti na tom putu, od vas će uhvatiti duh nema straha, a on je otvorio oči za ljepotu i refleksno početak fotografiranja.

Mogren plaža također ima udobne blagim padinama, tako da je uvijek puno djece. Ako želite uživati ​​u pogledu na more sa visine, pokušajte ići na promatranje platforma, iz koje će se cijeli Stari grad biti vidljiv na prvi pogled.

Što se tiče cijena plaže Mogren turisti stvarno ne sviđa. Više dobro slavenski plaža (Slovenska Plaza) košta posjetitelje pol puta jeftinije. Mnogi navode kako se ulaznice, ali nekako potvrditi ovo nije sve. Ležaljke, suncobrani i druge potrepštine u sezoni može koštati do 20 eura po dionici. Vlasnici restorana i kafića na plaži po istim cijenama ne oklijevajte, za standardnu ​​porciju lignji na žaru će vam biti naplaćen 12 eura minimum.

I unatoč tome, u prvim danima turističke sezone, a do listopada Mogren je ispunjen turistima, a često i nemoguće pronaći mjesto za staviti ručnik.

Općenito, najviše ocjene među ruskim turistima u Budvi (a među posjetiteljima iz Europe) su odgovorni za cijene nekretnina (u Crnoj Gori, to je mnogo jeftinije u prosjeku). Prema tome, najam stana u Budvi (pogotovo ako želite Mogren je u neposrednoj blizini) će vas koštati vrlo skupo. Možda ima smisla da paze na vikend ili stan u dubinama mora i grada malo duže da hoda pješice.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: