učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Pregled №3 Nema modni

Želim odgovoriti na savjet prijatelja, rekao mi je:

-Proydis uz šetnicu prema starom gradu postoje izvrsni trgovine.

Ne. Nije velika. Ne tako velika da želim mirno umrijeti. Ovaj skup osrednji replike po kvadratnom metru, nisam vidio ni u prijelazima iz moskovskog metroa.

 

Broj vesela, jako lijepe rhinestones i svijetlim detaljima, izgleda kao da je netko bacio se božićno drvce.

 

U stvari, postoje loše stvari. Od prodavača horoskop čitanje naglas, završio je smiješan dizajn prikazuje i divljih životinja visi unutra (čak i oni čuli merchandising?). Oni zaboravio ažurirati vitrinu nakon ljeta? Koliko često bih trebao učiniti po njihovom mišljenju?).

Velur trenirka na vitrine.Serezno?)



Iako, s obzirom na apsolutnu slučajno asortiman dućana, shvaćam da ne samo da nema merchandisers, ali i cijeli odjel nabave. Ja još uvijek ne vidim stvari koje su prikladne za vrijeme. Gdje kabanicama? Gdje kabanicama? Normalni rtova da mogu nositi po kiši, a ne self-indulgencija bez impregniranja tkanina, koja je u trenutku kiša pretvorio u prljavu krpu uočio? Gdje je dobra kožna jakna, koja će spasiti od vjetra? Gdje cipele s debelim petama i tabanima koje se ne boje korak u lokvu? Zašto u nabavi apsolutno ne uzimaju u obzir sezonskih i značajka klime?

Doista zašto?!

Ja razumijem zašto toliko lažnih ugg krivulje u rhinestones (koja je, usput rečeno, neće preživjeti sve lokve), ali postoji potražnja i postoji prijedlog. Ok, onda zašto se ne radi s kabanicama i gumenim čizmama? Nema potražnje u zemlji, gdje je kiša pada šest mjeseci, zar ne?! Evo moj prijedlog za kupce - pokušajte ih naručiti u Crnu Goru i vidjeti što će se dogoditi, ja razumijem da je to rizik, ali riskirate donijeti niz nejasnih kaputi u listopadu.

Dalje, volio sam „novu kolekciju” opet volio sve, od elegantnog dizajna novih područja prikupljanja (papir, ispisane na pisaču samo mi je ubio odmah vidljive profesionalni pristup);





žele postaviti pitanje: Reebok znati o novoj kolekciji?



To je odvratno, ali nekoliko stvari koje sam potonuo u duši posebno:

Ne mogu odlučiti što mi se sviđa ovdje je još: voštano platno umjetna koža, kristali papige ili vulgarne zakovicama? Moglo bi se reći da je to kič, ali ne s tako niskim kvalitetom kiča ne može biti. Njegov luk, dodala sam najgora na svijetu parodija baznih pumpi od Manolo Blanic. Oni nisu nešto što se ne može hodati, oni ne mogu podnijeti tu bol u nogama, osjetio sam na prometnoj put u baletu, i dokle god sam napravio fotografije (bore sa željom da odmah počine samoubojstvo), pitao sam se dva pitanja: Tko je ljudi koji su stvorili ovu noćnu moru, i da mrzi ženske noge?!

Mislila sam da možete pronaći kostim za Helluin (u slučaju da se odlučite za dotjerati urbani ludo), ali nitko ne gledati u njih, jedan okus Chinatown, ubijajući sav život. A čudno je sve to je na prodaju za neko pravi novac koji bih rado uzeti u bilo kojoj europskoj metropoli, ne bi samo mi dao za sadašnje, normalne stvari. Ovi dućani nisu ispunili očekivanja, te o vrijednosti za novac ne mora govoriti.

Ja još uvijek ne znam što da usporediti moj užas ovom shopping ulice, ali ja bih radije samo izgubiti ako je noć u nepovoljnom Marokanski četvrti Pariza nego ću se vratiti u tim trgovinama.

PS a zadnji minus: nema parking. Čak i za moj mali skuter.





Uvijek s vama, Daria Zorina

#DariaZorina

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: