učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Villa Rentals u Crnoj Gori: Vile razdor

Odmor u Crnoj Gori odavno je sinonim među turistima iz cijeloga svijeta. Nije ni čudo: to je jeftin, ekološki savršen, toplo, sunčano i vrlo ukusna. To samo tako se dogodilo da je, unatoč aktivnom razvoju turističke infrastrukture, hoteli i hoteli u Crnoj Gori su relativno niske potražnje u usporedbi s privatnim sektorom.

Zašto tako? Ranije je to pitanje bilo stručnjak će vas jednostavno rekao: to je jeftinije. Najam vile u Crnoj Gori, kao i ugodne domove, vikendice, bungalovi, itd - prijelazna faza do najviše proračunskih opcija (brojevima, hostela i avtokochevnikov kamp na samoj plaži). Sada vlasnici hotela su shvatili da je vrijeme da se pretvoriti u skupe hotele u ekonomskoj klasi (na primjer, apartmani u Crnoj Gori može pružiti o istoj usluzi kao i hotel, ali složene osobne usluge odlučite osobno i ne mogu birati ih na sve, ali iz hotela, ovaj model se odlikuje volumena).

Najam vile u Crnoj Gori uključuje sudjelovanje ili ne-sudjelovanje vlasnika u svom životu. Ako je potrebno, što će pružiti pranja, čišćenja, hranu, putovanja, pa čak i izlete na masu jeftinih besplatan savjet, a možda čak i dati vam ključeve vile uz more i nije se pojaviti do kraja odmora. Što god to bilo, najam ljepota Crne Gore leži u činjenici da su vlasnici su odgovorni za njihovu konkurentnosti putem usluge.

Crna Gora privatni sektor u cjelini je vrlo ugodna i demokratski, pogotovo ako se uzme u zemlju, malo dalje od plaže. Najam vile u Crnoj Gori, u blizini mora, naravno, skuplji, a ovdje ćete platiti iznos sličnu cijenu udoban hotel. Dakle, vagati prijedloge u skladu sa svojim prioritetima. U svakom slučaju, čak i Krim je postao skuplji u Crnoj Gori u odnosu na slobodno vrijeme turizma.

Najam kuću u Crnoj Gori danas može biti za 600 eura mjesečno najma, stan će koštati oko sezoni od 20 eura po noćenju, a mjesto u sobi košta od 3 eura.

Naravno, ako vaš pružatelj je važno da se obratite agencije koje se bave elitnim ponude. Villa Rentals u Crnoj Gori može biti vrlo skupo i šokantno jeftin (pogotovo ako se radi direktno s vlasnikom). No, imajte na umu da je prilično jeftin vila može biti vrlo teško za korištenje - pažljivo pročitajte recenzije prije nego što knjiga bilo koje imovine u Crnoj Gori sama.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: