učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Koje su kuće u Crnoj Gori

Žele kupiti kuću u Crnoj Gori je i dalje puno. Tradicionalno ova zemlja poput braće-Slavena, a najviše za prelazak na smještaj Crne Gore su odaberete. Stan u Budvi i Kotoru - to je bez sumnje lijepa, ali lijepa kuća u Crnoj Gori, opremljene sa svim modernim objektima - puno je atmosferski i zanimljiva, tako da se okreću oba oka naših sugrađana i Europljana.

Dok je još uvijek kod kuće u Crnoj Gori nije vrijedno pretjeran novac, iako su cijene nekretnina naglo raste.

Ako se odlučite za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, odlučiti o tome što tržište će biti vođeni: primarna ili sekundarna. Sekundarni može biti vrlo dobar, ali postoji rizik od dobivanja vrlo štetan mačku u džaku, rade svoj vlastiti izbor. Zašto tako? Prvo, mentalitet. Crnogorci od pamtivijeka sasvim povremeni o sigurnosti, najam, legalizaciju planiranje, itd, te prijenos vlasništva često nije izrazio zabrinutost. Ali onda dolazi do pitanja iz katastra i dužničke vrijednosne papire komunalnih usluga, itd

Ukratko, bez nadležnog realtor i ozbiljan ispit ovdje ne baš slagali. Drugo, cijene i porezi. Samo profesionalni će vam nazvati stvarne troškove stanovanja i vrijeme njegovog transfera u vlasništvu. Treće, posebno zakonodavstvo. Letanje je moguće, pa čak i neophodno. No, s uma, i što je najvažnije - s iskustvom. Dobar realtor će biti u mogućnosti kako bi vam vlasnika jako lijepo, ugodno i mirno kuća u Crnoj Gori.

I u skladu s njihovim željama, težnjama i iznosa u džepu ćete moći odabrati još u prisutnosti 40.000 eura. Kuće u Crnoj Gori može se naći kao modernog dizajna i stari, a na unutarnji izgled obloge utječe ne uvijek. Glavna stvar koju treba obratiti pozornost odjednom - stanje površine: zidove, stropove i posebno konoba i kupaonica: vlaga u Crnoj Gori je visoka, a učinak takvog režima može biti plijesan gljivice na zidovima, posebno ako vam se svidio kuću na obali.

Crna Gora - zemlja gostoljubivi, a stambeni prodaju i najam je također značajno utjecati. Ali pogledajte, odabiru kuću u Crnoj Gori, potrebno je oboje, jer u budućnosti božanski pogled s prozora, on svibanj biti u mogućnosti da vam nadoknaditi u nevolje s porezom, općina, komunalnih i drugih odvlače pozornost vlasti, koji razljutilo bivšeg vlasnika.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: