učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

1.500 € redu za drvo na terasi

Podgorica vlasti planiraju uvođenje kazni za posjedovanje drva na terasama i balkonima u višekatnim stambenim zgradama, jer ne zadovoljava propise o sigurnosti i može izazvati požar. Dok raspravlja iznos novčane kazne - prema preliminarnim podacima, to može biti od 10 do 100 eura za pojedince i do 1.500 eura - za poslovne subjekte.

Građani su prisiljeni pohraniti drva na balkonu, kao što su podrumi zatvorena ili prenosi na uredske prostore, međutim, pravila hreneniya ogrjev oni uglavnom nisu upoznati. Umirovljenik ožujka Gvozdenović tako komentirao nova pravila: Ovo je apsurdno. Mi uživati ​​drva, kupiti zimske tri kubika - doživotno ih držati na terasi. Ne mogu ih držati u kuhinji ili u kupaonici. Prije čelika topline s drveta, platili smo 130 eura za električnu energiju, ali sada platiti 50. 3 kubika drva za ogrjev košta 100 eura - tako da možete vidjeti razliku za sebe.

U glavnom gradu od 57000 kuća gotovo 30.000 obogevaetsya štednjak grijanja. Zdenka Popović iz Demokratske stranke smatra da je uvođenje kazne je neprihvatljivo, s obzirom na činjenicu da ljudi nemaju izbora, a planira razmotriti uvođenje kazne u gradskom parlamentu.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: