učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Hayter hrabri avanture Crne Gore

Moj popis heytera.Chast 1

Živjeti u Crnoj Gori Volim te u ovom trenutku, prednosti prevagnuti kontra (klima, more, planine, ljubaznim domaćinima i ostalim).

Tada je mrzila sam u početku (na primjer, zašto su barovi su zatvorene u jutro?!), Ali s vremenom sam se navikla na te prestao plaćati pozornost.

No, postoji nešto što čini moj mozak potpuno mirno i žestoki svaki dan, a ja sam to prihvatiti vrlo slozhno.Itak, pozivamo vas na popis Hayter (u nekoliko dijelova, jer će slova biti mnogo):

1) vina. Ili ono što prolazi za to ovdje
Od vina je vrlo ozbiljan problem. Ono što Crnu Goru, to nije vino. Ne znam što je to, ništa, ali ne vino. I to nije cijena, to je jednako odvratno i 3 i 30 eura. Odvratno i to toliko da je prvi put pokušate Krstac, ja tiho pljuvati i otišao na četkanje zubi. Vranac, chardonnay, itd, izazvao sličnu reakciju. Vranac Banka i slično (oni koji su skuplji), vodio me na razmišljanje o tome kako su uspjeli prodati ove stvari za takav novac? Ozbiljno, kako?

I nije da sam sudac dobrih vina, činjenica da sam u previše lošem razbirayus.S početka krize u Moskvi, otišao sam u proračun vina, španjolski Rioja (2,5-4 eura) čini jedan lijevo sve domaće vino opet.

Samo u Crnoj Gori nemaju pravo klimatske uvjete za rast savršen grožđa. Oni nisu. (Ako imate i druge verzije, dok je lokalno vino je odvratno, možete podijeliti ove misli sa mnom). Ali, to je u redu, činilo se, u čemu je problem? Ne domaće vino, kupiti uvoze. Tu i tamo je veliki problem, ne mogu ga kupiti, lokalnog proizvođača podršku senilnost, ograničavajući izbor. Ponekad se čini da su uvezeni u Crnoj Gori najgoreg kvara koji su mogli naći. Ona je ovdje da sam pokušao najgora u mom životu talijanskih i francuskih vina, naravno, ne može i ne molim cijenu za njih, koštaju kao da mogu piti (bio sam u krivu!). Rezimirajući, možemo reći da je lokalna vina, a ne vino na sve, a izbor vina teško je ograničen, a znatiželjni cijena (što je više kao jeftini razvod i iznude).

Međutim, ja živim ovdje, volim vino (iako, čini se, već je na početku zaboraviti njezin okus), a ja moram izaći iz situacije. Nažalost, moji prijatelji ne lete dovoljno često da mi ponude Rioja pun (iako koliko god mogu), i moramo birati između onoga što jest.

Rješenje: U ovom trenutku, za mene vodećih hrvatskih vina, kupiti u Maxi u TQ plaza u Budvi, po cijeni od 5-7 eura.

Ponekad sam luda i otići popiti piće u Porto Montenegru, razmišljajući o tome kako sam ljubitelj vina, uspio da se presele u Crnoj Gori.

2) da je pitanje ovdje za kifle (ne kroasane !!!!!)

Ovo je kruh u obliku kroasan. Kako i zašto?! Ne znam kako / ne žele učiniti pravu tijesto, u redu, ali ono što mu je napravio takav oblik? To je kroasan-varanje! Jednog dana, u prvom mjesecu, u životu, u jutro na putu do posla, kupio sam kroasane u najbližu pekar (oni su odavno navikli na doručak), to grize, ja već dugo pitali kako se to dogodilo i zašto sam žvakati kruh. Takvo razočaranje nisam doživio još od vremena ... Ja ne znam što bi to usporediti!

Rješenje: zamjenom malih lisnato role syrom.No kroasani ionako žele.

Nastavlja se ...




#DariaZorina





Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.