učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Nekretnine u Crnoj Gori na obali skuplje

Crna Gora - to je mjesto koje mogu promijeniti vaš život zauvijek. Za mnoge, odmor u Crnoj Gori od ranih dana postaje prijelaznoj fazi da se presele u ovoj zemlji, a posebno one trendovi su očito među Rusima. Kupnju nekretnina u Crnoj Gori na obali odmah riješiti, ne sve, ali treba rješavati brzo - u posljednjih nekoliko mjeseci postali vrlo primjetnog trenda rasta cijena.

Ipak, zemlja aktivno razvija kako u pogledu turističkog gospodarstva i drugih područja, te stranih ulaganja je postala vrlo značajna, što ukazuje na sve veće povjerenje u globalnoj gospodarskoj zajednici u zemlji i njegov stupanj razvoja.

Ali za nekretnine u Crnoj Gori na obali uskoro neće biti povoljan za one koji još uvijek i dalje mogu priuštiti. Prema riječima stručnjaka, u drugoj polovici 2015 stambenih objekata u Crnoj Gori porastao je u cijeni za oko 8 posto, čak iu odnosu na prvu polovicu. Prošle godine, cijene porasle sporije.

U ovom trenutku, za kupnju nekretnine u Crnoj Gori na obali može biti oko 1500 eura. Najskuplji smatra se da je primarna stanica Budva - prijedlozi za manje od 1600 €, nećete naći, međutim, grad je popularnost među ruskim emigrantima, ova situacija ne smanjuje - tradicionalno rusko dom ovdje.




Je li moguće kupiti nekretnine u Crnoj Obali jeftinije? U stvari, cijeli Jadran - je obala, tako da prijedlozi mogu biti vrlo proračuna. Jako porasle demokratičniji Bar - razlika je u neposrednoj blizini 19%. Ali Podgorica smanji cijenu, a to je velika mogućnost za one koji nisu sigurni da nužno žele kupiti nekretninu u Crnoj Gori na obali, te je zadovoljan s infrastrukturom velikog i prilično ugodan grad. Sada cijene nekretnina ovdje su na oko 1.100 eura po četvornom metru. Idealna opcija bi biti udoban, aktivni i vrlo zapadnjački Nikšić - ovdje ćete lako pronaći kućište primarnog ciklusa, čak i za 600 eura po kvadratu.

Dakle, ako sada ste zainteresirani za nove razvoje u Crnoj Gori, požurite s kupnjom - unatoč djelovanju nekretnine razvijatelji i relativno niske potražnje, cijene stalno rastu, a vjerojatno neće padati u bliskoj budućnosti.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: