učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora sudjeluje na izložbi u Monaku

Crnogorski mediji objavili su 5. studenog. Izložba u Monaku, koji se održava 5. studenoga i 6, uključeni su Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, organizacija Morsko Dobrome, tvrtka iz regije zvijezde, Turistička organizacija Budve.

Svake godine se izložba sudjelovalo više od tisuću stručnjaka iz cijelog svijeta, od zabavne industrije, predstavnici hotelske industrije, distributeri, bezalkoholnih pića i drugih. Posjetitelji također mogu uključiti potrebne kontakte kako bi svoje proizvode i usluge.

Izložba prikazuje više od 110 robnih marki iz cijelog svijeta, takie što su: Coca-Cola, Smithson Martin, Beluga votke, Wizito, Champagne Deutz, Marcello inovacije, et al.

Za sve sudionike izložbe glazbeni festival organizira, koji će se obratiti svjetski poznati: Pharrell Williams, Martin Garrix, Steve Aoki, Joachim Garraud.

Još jedna zanimljiva činjenica je da veliki dio stanovništva Monako - stranci i autohtono stanovništvo čine petinu sve. Službeni jezik - francuski jezik. Komunikacija stil - mješavina francuskog s talijanskom jeziku. Monaco nije uređena plaža, uske plaže s oblucima, ali protok turista u zemlju je ogroman. Monako ima bogatu kulturnu baštinu. U Monaco popularne pješačke ture.

#EvaPatti


Izvor: http://www.vijesti.me

Foto: Ilustracija google

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: