učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Kupnju nekretnina u Crnoj Gori, od kojih je kvaliteta transakcije podliježe?
To samo tako se dogodilo da je Crna Gora kao najbolje mjesto za stalni boravak hvali do neba. Onda ti i blaga klima Jadrana, i super-okoliš i blizina središtu Europe. i prijateljski slavenski mentalitet protiv mora, drveća i stijena ... i najvažnije - najmanje problema sa registracijom dokumenata što su dozvole boravka, a vlasništvo stanovanja.

Ukratko, svaki ruski. letjeti barem jednom na odmoru u Crnoj Gori, s vremena na vrijeme počne okretati stranice foruma i agencija, tiho približava ideju da je vrijeme za promjenu tupost metropola u nešto pozitivnije.

Kupnju nekretnina u Crnoj Gori - jedan od najboljih alternativa stagnaciji u hruschobe da je u velikim gradovima je sada vrijedi koliko i ogromnoj kući u Budvi. To je primamljiva? Čak su, posebice, pod uvjetom da je rad u vas zemlji jednog ili drugog razloga odnose i neće tražiti rupe u novom zakonu o strancima što nemaju. Kao ideja o kupnji nekretnina u Crnoj Gori, za one koji planiraju prenijeti na tvrtku ili za svoju bazu već na teritoriji Crne Gore (Usput, s istim stambeno poslovnom je najpopularniji).

No, sve je tako jednostavno? Kupiti nekretnine u Crnoj Gori (pogotovo sada) može biti jeftini i ne previše ljuta za registraciju - također, ali je potrebno znati nijanse. Prvi od njih - ne uzeti sekundarno izravno od vlasnika. Ako mislite da ćete uštedjeti novac na kupnju, bez posrednika, razlika u cijeni je preporučljivo obratiti za stručnu pomoć - kako katastarskog dokumentacije stranice i kod kuće, a dokumente o računima imovine i komunalije. Problemi s ovih tijela je jedan u tri, a vi riskirate baštineći sve dugove dobrodošlice stanodavca koji može ponuditi jeftini za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, na primjer, u kafiću ili na benzinskoj postaji.

Drugi je nepisano pravilo - tražiti nacionalnu realtor. Njegov rad na ovom tržištu je mnogo, a ne samo da možete brzo pronaći i jeftini za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, ali i kako bi bili sigurni da nećete uspjeti.

Treće pravilo - ako ne dobijete automat kuću ili stan na svoje, pregledati ga pažljivo i pitati puno pitanja. Odmah pogledajte stanju vanjske i unutarnje ploče - zbog vlage su česte gljive. I obratite pozornost na prisutnost susjeda: moderan plesni podij pod prozorima će zveckati oko lipnja do rujna oko sat.

Četvrti pravilo - odabrati mjesto mudro. Cijene na obali gore s vremena na vrijeme doslovno, udaljenost od plaže kilometar ulogu neće igrati: Kako biti tiše i ugodnije, a cijena se smanjuje iz dana u nekoliko desetaka metara. Kupnju nekretnina u Crnoj Gori, a može biti bliže planinama - ako je automobil je lako voziti do plaže.

Ukratko, ako želite uzeti u obzir sve nijanse, a ne izgubiti, početi s dobrim facilitatora domaćeg podrijetla - bit će tiše. Korisnici mještana previše zbunjujuće.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: