učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Nekretnine u Crnoj Gori sada će omogućiti da dobiju privremeni boravak

Dana 3. studenog 2015. vlasnici nekretnina u Crnoj Gori će biti u mogućnosti da biste dobili privremenu dozvolu boravka vrijedi za 1 godinu.

Prema pisanju lista Kommersant, svi vlasnici stambenih objekata u Crnoj Gori sada može primati privremenu dozvolu boravka.

Prema uredbi potpisao Milo Đukanović:

- veličina ulaganja u vrijednosti nekretnina nisu
- vrsta kućište može biti bilo koji (kako stambenih i poslovnih objekata, uključujući i ugostiteljskim objektima i uredima)
- dozvolu boravka izdaje se na razdoblje od 1 godine (nema ograničenja na mogućnost proširenja ne pretpostavlja)

Što trebate dobiti dozvolu boravka u novim uvjetima?

- dokument kojim se potvrđuje vlasništvo nad stambenom objektu
- Crnogorska politika zdravstveno osiguranje (minimalno razdoblje osiguranja - 40 dana)
- ne manje od 3,650 eura na bankovnom računu (ili garancija osobe pokriti troškove stranca po stopi od najmanje 10 eura po danu)

Službena statistika o tome koliko Rusi danas u vlasništvu nekretnine u Crnoj Gori, tu je, međutim, u prosjeku podaci ukazuju iznos veći od 30 000 stambenih jedinica. Ova uredba će uvelike olakšati život Crne Gore kao novi investitor, i ljudi koji već imaju kuću u zemlji.

Stručnjaci vjeruju da je inovacija odgovor je na kritičnoj situaciji s užurbanog prodaje mora nekretnina: cijene su pale za više od 30%, ali čak i tako značajno smanjenje nije previše stimulira masovnu potražnju za kućama i stanovima. Najskuplji i popularna Budva i dalje zadržao na razini od 1.600 eura po kvadratu, a udobne dvuhsotmetrovuyu vikendice s bazenima ne žuri otići, čak i za 250-300 tisuća eura.

#DonnaCreek

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.