učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Tre Canne Budva

Ja i dalje napisati recenziju za trgovine stupaca u Budvi (drugim gradovima u redu). Danas ćemo se usredotočiti na trgovinama u Tre Canne. Zanemari ovu zgradu ne bih mogao, ako je samo zbog veličine i lokacije u centru grada. I ja mogu reći, nije uzalud.

Na prvom katu se nalaze kafići, trgovine i uredi tvrtke. Moja pozornost je privukla Tenero način (odjeće i obuće), na izlazu Tramp, kozmetike trgovine i dama Green bazar Bonella. Idemo u redu.

Tenero i Skitnica ostavio dobar dojam (vjerojatno igrao na kontrastu s trgovinama na rivi), ništa nevjerojatno, nećete ga pronaći, ali to može kupiti ovdje, na primjer, vuneni haljinu za ured, dobro dolikuje hlače ili cipele, gdje možete hodati bez utjecaja na zdravlje (da, stabilna peta / njegov izostanak, sve što postoji). Iskreno, nisu svi brandovi znam, ali njegova pojava (zglobovi, koža, blok) naznaka na ono što se može preživjeti Budva kišu i lokve. Prosječna cijena za 130 eura cipele.

No, bez sumnje to nije učinio, pogotovo na izlazu i njegove cijene. Zbunjeni sandale iz Topshop, kupio sam u prodaju oko 2 godina € 30, ovdje sam ih vidjeti za 75. pitanje dva, prvo, od cijene, a kao drugo, zašto zovete utičnicu ako prodaju stvari takve godina? Izlaz mora prodati tek prošle godine (tj idealnom slučaju, trebali bismo vidjeti AW / SS 2014.), nakon provedbe ostatke odvod centara (ili po vlastitom nahođenju). Dok je u Rusiji, također, za razliku od Europe, to nije regulirano i prodaje ono što on želi prodati vlasnika utičnicu. Općenito, puzzle u glavi nije uspjelo. Još jedan od nedostataka: stvari se nalaze na kaotičan način, postoji logična podjela ili marke ili kategorije ili veličina popust. Putem popuste sada su 20-40% u utičnicu.

Ajde, kozmetike dućan Dama, standardni raspon od Budve, uz izuzetak nekoliko novih brendova za mene (uzeo par proizvoda za testiranje), bili su zadovoljni čistoćom u sobi, prisutnost sondi i proizvoda na mjestu, kao i spremnost prodavača za rad s klijentom.

No najugodniji dojam ostavila trgovini Bonella proizvoda. Ovdje možete kupiti gotove hrane, ukusni kolači, peciva (kroasani otkrili dok su oni, ali ne gubi nadu), čajevi, bezglutenski barove i što je najvažnije (!), Tu je i izbor vina. to su cijene nešto više nego u Europi, ali u svakom slučaju, barem je tamo.

PS Pronađeno Barolo i Barbaresco, a to znači da stvari nisu tako loše u Budvi.

Nastavlja se ...

#DariaZorina

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: