učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ekstremni sportovi u Crnoj Gori: jedrilice pokušao?

Crna Gora - to je ne samo plaže, ali pomisao na to, a tu je i slika s beskrajnom moru horizont i reda stolaca na toplom pijesku. Golicati živce se ovdje može tako različite načine na koje se samo čuditi račune. Aktivno, pa čak i ekstremni ostatak u Crnoj Gori brzo je dobivanjem zamah. Mi ne govorimo o takvim zanimljivim nacionalnim tradicijama poput vožnje mountain Žabljak i Kolašin, ili legure obitelji Tare. Zabavite se, usuditi se na koje ne može svatko. Paragliding u Crnoj Gori - to je sport koji je dostupan svima, priprema da posjeduju to ne treba, ali dojmovi i da će trajati godinama.

Naravno, ekstremni sportovi u Crnoj Gori - labav pojam, relativna itd Možete opisati kao avanturu i normalne visine putovanja. No, ovdje je odvesti kući rekord s prekrasnim pogledom na Jadranu, napravio svoju ruku trese (ili ruku Solid instruktor) s Monopod tijekom leta u tandemu - to je nešto. Ne, ako se učiniti sve za hardcore, možete provesti nekoliko dana treninga i otići na letu, ali nekako nije stvarno želite preporučiti to učiniti. Izuzetak je, naravno, čine iskusni paraglajdera. Nakon što je trenirao u Rusiji preinačiti tako da Vaš odmor u Crnoj Gori, Bog se naredi. Možete doći ovamo na svojim (još uvijek dostupni putovanja bez viza) ili čak iznajmljivanje soba u hotelu - to je najbolje učiti privatni Montenegro sektor, najudobniji, pristupačan i ugodan način da žive, i pokušati ekstremne sportove u Crnoj Gori u sklopu posebnog turneje - su, začudo, postoje, ali ne svaki putnička agencija odlučiti o pružanju tih usluga.

Gdje možete gliding u Crnoj Gori? Počnite s pregledom moguće Braichi - ovo planina je osnivač crnogorskog paragliding. Visina na kojoj ćete planirati, blizu 760 metara, a slijetanje obično padne na poznatom Bečićima. Ako namjeravate napraviti niz letova, najbolje je iznajmiti apartman u Budvi - od grada do Braichi ruke.

Kotor i Herceg Novi i ponuditi zanimljive ruta za paraglajding, a od Herceg Novog, vi ćete početi s visine od 850 m. Ako imate ekstremni odmor u Crnoj Gori se mjeri u metrima, te ovdje. Budući da će dati samo visinu od 500 metara.

No, prisutnost pripreme, možete letjeti s lovom - vrtoglav visine od 1660 metara nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Let okrenuti dugotrajno, a možete ležerno istraživati ​​sve ljepote Boke Kotorske.

Ukratko, ekstremni sportovi u Crnoj Gori može biti vrlo ekstreman. Samo mjesto na koje trebate znati.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: