učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Sutomore: Crnogorska Lukomorye

Odmor u Crnoj Gori je dobro jer je vrlo variativen. Možete i uronite u diskotekama i prepustite se čarima noćnog života, tjedana ne izaći divljini Durmitora, istraživati ​​planinskim stazama, skijanje na Žabljaku i Kolašinu, paraglajding i ronjenje, ribolov na jezeru Skadarskom rafting na Tari ili napraviti hodočašće u drevni samostani, a može i ne pribjegavaju kombinirati odmor uz liječenje, recimo, u Igalu. Crna Gora je ista svugdje je lijepo, gostoljubivi i gostoljubivi.

Ali postoje ljudi koji su toliko umorni tijekom godine od buke i prašine, oni žele jednu stvar: da šalju svoju djecu u izgradnji pješčane dvorce od zlata, premazani kremom za sunčanje, ispružio uz vodu, i na kraju osjetiti dugo očekivani mir. Ako spadate u ovu kategoriju turista - ići u Sutomoru. Ovdje ćete naći upravo nitko i ne smetati.

Da, Crna Gora je dokazano da su najbolje plaže u Europi može biti čist, tih i miran. I Sutomore - zorni primjer za to obećao selo. Morskih vrsta više šarmantan od toga, pronaći će biti vrlo teško u svijetu. Plaže prekriven nešto između šljunka i pijeska - nježnim, svilenkasto i vrlo toplo, a njihova dužina je manja od 2,5 kilometara. Voda je tako jasno i transparentno da je pronašao puno najzahtjevnijem morskog života - biti oprezan prije nego se približava, na primjer, ježinaca, koji se nalaze u stijenama.

Sutomore okoliš u krajnost. politika Općina je da u ljetnim automobili ne mogu prijeći liniju spa zoni. Možete prošetati uz obalu, uživajući u čistom zraku i božanski more. Na putu će naići na suvenirnica i restorana s prekrasnim jela nacionalne kuhinje. Možete procijeniti usta zalijevanje klasika Crnu Goru, uživajući u prekrasnom pogledu na more s vanjskom terasom. Ukratko, Sutomore - za opuštanje ne samo za dušu, ali i za tijelo. Povratak nakon što napustite puno zdraviji i imunitet rezerve trajat će najmanje godinu dana. Godinu dana kasnije, zasigurno ćete se vratiti - baš kao i Crna Gora ne otpusti.

Osim toga grad je ujedno i niske cijene najma. Veliki dvoetažni vila u Sutomoru će vas koštati sezonu je oko 70-75 eura po danu, a cijena malih stanova u Sutomoru počinje od 20 eura. Ako privatni sektor u Crnoj Gori iz nekog razloga niste zadovoljni, hoteli su također dostupni.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: