učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora lijepog - 8

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Konačno, priča je završila s odgođenim odredbi Zakona o strancima o dobivanju borovaka na temelju zakupa. Dana 3. studenog ove godine, kuće vlasništvo bez obzira na njegovu vrijednost i svrha je osnova za borovaka. Čestitke vlasnicima nekretnina i nekretnina agenti, računovođe suosjećati.

Prosvjed radnje u Podgorici kao oslabio. Sada je počeo postupak, uključujući i parnica. Dakle, ovaj tjedan sud je saslušao svjedočenje zapovjednika SAJ u vezi s premlaćivanjem svojih podređenih predsjednika boksačkog saveza Crne Gore. Tako je sud poslao zahtjev za uklanjanje zastupnički imunitet od nekoliko lidera protesta, kako bi ih ispitati.



Omiljena Crne Gore i dalje pojeftiniti gorivo. Na 3. benzin studenog pao za 2 centa po litri, a na kraju tjedna, a benzin i dizel će pasti za 7 centi, u svezi s otkazom nadoplata za gorivo odluke Ustavnog suda Crne Gore.

Rekonstrukcija Svjetska banka i razvoj predviđa rast crnogorske ekonomije za više od 3 posto do kraja 2015. godine. Nažalost, još nije riješio problem duga i deficit.

Na granici s Hrvatskom, Albanija državljanin pritvoren prilikom pokušaja uvoza 11 kg. lijekovi. Omiljeni Crna Gora i dalje žeti prednosti blizine novog člana EU-a i nedavnog legalizaciju prodaje medicinske marihuane.

U međuvremenu, samo dva od naših sunarodnjaka koji žive u svojoj voljenoj Crnoj Gori lit na ruskim televizijskim kanalima. Potpuno različiti kanali su potpuno različite predstave, potpuno različite osobe. Čestitke Ivana i Veniamin Štriga Dembitsky s izlazom na ruskom medijskom prostoru. Drago mi je da je u domovini omiljeni Crna Gora ima takav interes.

U Moskvi, otvorio 5. kongres Svjetskog kongresa sunarodnjaka, gdje Rusi iz omiljenih Crne Gore je član KSORSa i izdavač ruski list Gulya Smagylova. Sretno i plodonosan rad.

Vikend za naše sunarodnjake dogodio u već poznatoj zabavi: poker, karaoke i mafije. Opasna kombinacija, ali smo navikli.

Vrijeme u Crnoj Gori omiljeni redefinira sve kalendarske stereotipe. Kao jedan od naših sunarodnjaka: Ljeto - to je kad se toplina i sunce, tako da je uredništvo čestita čitatelja na činjenicu da je ljeto smo nastavili još u studenom.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev.
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.