učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Restoran Choshak Budva

Nastavljajući rad na području uvođenja čitatelja na mjesta gdje možete jesti u Crnoj Gori, naš restoran kritičari pokladayut ruke, žlice, vilice i noževi. I tipkovnica. Ovaj put odlučili smo promijeniti fokus naših nekoliko studija o turizmu uspostavi da će prvenstveno biti zanimljivo stalno prebivalište u Crnoj Gori. Riječ je o Budva Choshak restoranu.


Restoran se nalazi u Budvi na obilaznitse blizini Disney pizzeria u malom jednokatnice žute zgrade. Zapravo, za oldtimera će biti lakše ako kažemo da je ovo mjesto gdje je nekad bio restoran Odessa vrt. Uz restoran nalazi se nekoliko parkirališta, tako da gosti jedu njihovi automobili parkirna problemi ne nastaju ni u sezoni koja Budva je veliki plus.

[Karta lat = 42.291252 NI = 18.850375 visina = 200 zoom = 13]


Dvorana ustanove je mali, oko 30 sjedećih mjesta, ljetna terasa također radi tamo vayfay sasvim pristojne kvalitete. Ugodan okoliš, te unatoč staklenim stolovima, i dalje ostaje nedostižan kući.



Usluga više nego ugodan, osoblje razumije i govori na ruskom. Sve brzo i profesionalno. Posluživanje besprijekorno, uvijek postoje začini, salvete, čačkalice, maslinovo ulje i ocat.

Sada do točke, naime, do hrane. Ne možemo sakriti jer dolazi upravo stavlja svaki dan, dolazimo do proučavati vrlo pažljivo i gotovo tjedan dana samo jeli tamo. Na kraju, naši kritičari imaju prebivalište u Budvi, te se najvećim dijelom neženje, imaju interes u najboljem vrijednosti mjesto za dnevni obrok. Dakle, na kraju tjedna studije moramo izvijestiti sljedeće: našli smo takvo mjesto. Ukusna poslovni ručak od tri slijeda (salata, prvi i drugi) po cijeni od 5 eura.



Najskuplji jelo meso miješati s mezo - to je 800 grama teletine, svinjetine i janjetine za 9 eura. I što je hačapuri! Skrećemo pažnju čitatelja da postoji ne samo Adjarian verzija, ali Imereti. Na izborniku se pojavi pod imenom pizza pita, samo košta 4 eura. Jedan kritičar, okusi ga, plakao je i poslan kući u domovinu sljedeću poruku: U Crnoj Gori postoji stvarna hačapuri. Ja sam sretna!



Ukratko, recimo: prekrasan i ugodan mjesto, što preporučujemo s povjerenjem za dnevne posjete. Štoviše, uspostava brzo je dobivanjem popularnost i postaje omiljeno okupljalište naših sunarodnjaka. Možda je to prva institucija, otvorena je došao iz bivšeg Sovjetskog Saveza, koji kombinira lokalne, ruski i bijele rase kuhinje, oni su međusobno obogaćuje.





Mi smo stavili restoran Choshak sljedeće procjene:


Kvaliteta hrane - 4,8

Cijena - 4.7
Kvaliteta usluga - 4,7

Praktičnost i udobnost - 4.7


Ručak svaki dan. Jeftin, visoke kvalitete i ugostiteljstvo.






Srdačan pozdrav vama i vašem ukusu, Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.