učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Što je studio u Crnoj Gori?

Smjestite se na Jadranu - danas je znak dobrog ukusa, ne samo među Rusima. Mnogi Europljani ostavljaju svoje davno okupirali London i München, riješiti na ovaj sunčani, velikodušan na zabavu i ljepotu zemlje. Kupiti kuću u Crnoj Gori nije bilo strašno teško, pogotovo s nedavnim promjenama u zakonodavstvu, drugo je pitanje - kako odabrati odgovarajuću opciju? Naravno, ako ste u potrazi za nekretnine u Crnoj Gori za sebe i imaju potrebne resurse, odabrati između kuće i stan ovdje će biti lako. Ali ako smanjiti proračun, ali čvrsto odlučio premjestiti, obratite pozornost na studiju u Crnoj Gori.

I ne žurite da izgrade udruge sa studentskom iznajmljuje stan u gradu. Studios u Crnoj Gori - nešto malo drugačije. Prvo, programeri ne štedjeti na kvadratnu za takvim stanovima, i obavljati elementarne promjene je moguće da su od zajedničkog prostora od 2 ili čak 3 spavaće sobe. I drugo, studio - to je moderan, a obično odabrati opcije takvi ljudi kojima je težnja prostora, dobar dizajn i neobične interijera rješenja. Kroz prozor, uživat ćete, ako ne i veličanstveni pogled na more, šarmantan prednje vrtove i udoban ulicama, čak i ako živite u bilo kojem velikom gradu poput Budve i Bara. Usput, studio u Crnoj Gori - to je samo velika mogućnost za svakoga. koji želi da se nasele u mondeno susjedstvu s izlazom na dobrom infrastrukturom, i platiti za to dva puta manje susjede.

Kuće u Crnoj Gori obično nije previše obiteljska - vi svibanj imati samo 10-12 obiteljima u susjedstvu, a za goste je besplatno nakon što je metropola će biti pravi užitak za um i srce.

Još jedan lijep studio u Crnoj Gori u zimi - centralno grijanje ne očekuje, a jedan grijač može biti dovoljno za ostatak korisne površine. Pogotovo jer ne postoji hladno - samo hladno i vlažno.

Prosječna studio u Crnoj Gori površine cca 44 kvadrata obično koštati od 20 000 eura. Sve, naravno, ovisi o udaljenosti od područja od mora, primarne stanice ili sekundarnog stanovanja, itd

Pa ipak, koliko god ugodna ili su vaši dojmovi, uzeti svoje vrijeme s pokretu - ovdje žive najmanje šest mjeseci kao stanar te probati za to vrijeme sve objektivno ocijeniti.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.