učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Što je studio u Crnoj Gori?

Smjestite se na Jadranu - danas je znak dobrog ukusa, ne samo među Rusima. Mnogi Europljani ostavljaju svoje davno okupirali London i München, riješiti na ovaj sunčani, velikodušan na zabavu i ljepotu zemlje. Kupiti kuću u Crnoj Gori nije bilo strašno teško, pogotovo s nedavnim promjenama u zakonodavstvu, drugo je pitanje - kako odabrati odgovarajuću opciju? Naravno, ako ste u potrazi za nekretnine u Crnoj Gori za sebe i imaju potrebne resurse, odabrati između kuće i stan ovdje će biti lako. Ali ako smanjiti proračun, ali čvrsto odlučio premjestiti, obratite pozornost na studiju u Crnoj Gori.

I ne žurite da izgrade udruge sa studentskom iznajmljuje stan u gradu. Studios u Crnoj Gori - nešto malo drugačije. Prvo, programeri ne štedjeti na kvadratnu za takvim stanovima, i obavljati elementarne promjene je moguće da su od zajedničkog prostora od 2 ili čak 3 spavaće sobe. I drugo, studio - to je moderan, a obično odabrati opcije takvi ljudi kojima je težnja prostora, dobar dizajn i neobične interijera rješenja. Kroz prozor, uživat ćete, ako ne i veličanstveni pogled na more, šarmantan prednje vrtove i udoban ulicama, čak i ako živite u bilo kojem velikom gradu poput Budve i Bara. Usput, studio u Crnoj Gori - to je samo velika mogućnost za svakoga. koji želi da se nasele u mondeno susjedstvu s izlazom na dobrom infrastrukturom, i platiti za to dva puta manje susjede.

Kuće u Crnoj Gori obično nije previše obiteljska - vi svibanj imati samo 10-12 obiteljima u susjedstvu, a za goste je besplatno nakon što je metropola će biti pravi užitak za um i srce.

Još jedan lijep studio u Crnoj Gori u zimi - centralno grijanje ne očekuje, a jedan grijač može biti dovoljno za ostatak korisne površine. Pogotovo jer ne postoji hladno - samo hladno i vlažno.

Prosječna studio u Crnoj Gori površine cca 44 kvadrata obično koštati od 20 000 eura. Sve, naravno, ovisi o udaljenosti od područja od mora, primarne stanice ili sekundarnog stanovanja, itd

Pa ipak, koliko god ugodna ili su vaši dojmovi, uzeti svoje vrijeme s pokretu - ovdje žive najmanje šest mjeseci kao stanar te probati za to vrijeme sve objektivno ocijeniti.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: