učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Aktivnosti u Crnoj Gori
Aktivni odmor u Crnoj Gori će se svidjeti onima koji ne planiraju da se odmaraju na plaži ili izričito traži zimski odmor za uživanje u sve užitke sportova u Crnoj Gori, a posebno svojim skijalištima. Međutim, aktivan u Crnoj Gori mogu se organizirati u bilo koje doba godine - proljeće, zimi ili u jesen.

Što je aktivni odmor u Crnoj Gori? Popis će se svidjeti svim zozhnikam kao lud, a ne jako puno:

- Paragliding

- Rafting (Tare)

- Ribolov (planinska jezera, a posebno Skadarskog jezera)

- skijanje (legendarni Kolašin i Žabljak)

- ronjenje (bilo plaža)

- Pješačenje (nudi prekrasan planinu Durmitor rute)

- Ecotourism (Ekoselo)

Ukratko, aktivni odmor u Crnoj Gori - masa prekrasnih mogućnosti za izabrati iz koje je ponekad teško ako niste pristaša određeni sport. Možete iznajmiti kuću u Crnoj Gori i isprobati različite opcije, možete riješiti na planinskom turističkom centru ili poboljšati svoje zdravlje putovanje u fitness turneje ili podići imunitet u pansionu.

Crna Gora ne ograničava svoje goste u izbor: možete mijenjati vlastiti program na neodređeno vrijeme. Aktivni odmor u Crnoj Gori kao turista - to je sigurno super, ali to je lakše ukloniti imovinu u Crnoj Gori po pravoj cijeni i upuštati se u razne užitke. Dan namjenskom ronjenje dan - izleti brodom, dan - ribolov. Jedina stvar za alpsko skijanje i rafting se na ovaj ili onaj obučeni način, iako postoje rekreacije Express tečajevi gdje ćete brzo naučiti osnove ovog uzbudljivog sporta. Što se tiče Tare - rijeka je vrlo mirno (ako nije sezona poplava), a može biti čak i legirani sa malom djecom, pod vodstvom iskusnog instruktora.

Ribolov na jezeru je dozvoljeno, naravno, samo u okviru ribarske baza i to samo u otvaranju sezone, nepridržavanje pravila će se smatrati krivolova, budite oprezni.

Paragliding - nije za onesvijestiti se od srca, ali poseban trening ne zahtijeva - da ćete biti instruktor-dubler. Glavne točke su na Lovćena, u blizini sela Braichi pod Budve, u planinama u blizini Kotora.

Aktivni odmor u Crnoj Gori mogu biti različiti. Njegova ovdje i pronaći ekstremne, a žele poboljšati tjelesnu kondiciju i neumorni putnici, i obitelji s djecom. Pogledajte, probajte, otvorite Crnu Goru!

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: