učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Što turisti vole bok: najam u Kotor

Čudno pitanje za one koji su ovdje barem jednom. Koja je tako lijepa, mirno, romantično i udobno, da želim ostati ovdje zauvijek. Izlazeći iz aviona u Tivtu, koju su u samo 5-10 minuta. U tom slučaju, koji se, kao i svih turističkih destinacija u Crnoj Gori, ne povlačite industrijske čudovište. Naprotiv, najam koji će vas koštati jeftinije od drugih popularnih turističkih područja, ali ćete biti okruženi žive povijesti Crne Gore.

Stari Grad na obali Boke se sastoji od zgrade 12-16 stoljeća, u kojem obični ljudi žive i rade. Za Crnu Goru, to je normalno, a najam sobe u povijesnom hotelu ili apartmanu u kamenoj kući - nije egzotično, ali to je živa stvarnost. Ovdje ćete hodati između zvonika, obrastao mahovinom, uzimajući izgubljen u uskim krivudavim ulicama stare jezgre, diviti moć teških lijevanog željeza ograde i eklektičan trošan kamen cvjetnjaka i bazenima.

To je najprikladniji za one koji vole kulturni odmor, ljetovanje u Kotoru. Od svojih prozora ćete promatrati kako bi se trebala održati ovog ljeta u Crnoj Gori, te će biti u mogućnosti sudjelovati u najznačajnijih događaja u sezoni po želji. To je koji troše najviše živopisan i nezaboravne karnevala, književnih susreta, gastro natjecanjima, regata i sportske događaje.

Ako ne želite ovisiti o hotelskoj režima i unaprijed odabranog privatnog sektora u Crnoj Gori, iznajmljivanje koje mogu vam dati potpunu autonomiju. Čak je i hrana u lokalnim apartmani pružaju turistima sebe - se nalazi kuhinja, opremljena svime potrebnim. Međutim, vlasnici vila i apartmana uvijek ponuditi dodatnu uslugu, a od njega je bolje da ne odustati. Crnogorci izuzetno sposoban da se brine o svojim gostima. Čak i ako namjeravate cijelo vrijeme putovati i vidjeti znamenitosti, te najam u kojoj trebate samo da je bio mjesto za boravak, započeti dan s ukusnim vruće doručak je jako lijepo. I na domaćem tržištu, naći ćete puno korisnih prirodnih proizvoda: meso, povrće, voće, maslinovo ulje, sir, itd

Privatni sektor u Crnoj Gori - velika alternativa hotelima i smještajima u Kotoru - ovo je najbolji izbor, jer ove blizine mora, zračne luke i glavnih atrakcija u zemlji nećete naći drugdje.

Lijepo vile i vikendice često potiču turiste za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, nakon dva ili tri posjeta. Tako je lijepo biti da je još u teškom ozračju želim se vratiti nekoliko.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: