učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Žena je napustio 4-godišnju kćer kući sama. Djevojka skoro pao s 4. kata

Crnogorski mediji izvijestili 11. studenog. Nesreća se dogodila u zgradi Mercur (Mercur), koji se nalazi nasuprot škole. Jučer oko 20:00 sati u vatru grada Budva spriječiti tragediju koja se mogla dogoditi na krivnjom majke četiri godišnja djevojka, državljanina Rusije. Djevojka zamalo pao s terase na 4. katu.

Stanovnici zgrade Merkur čuo povike, krikovima, plač djevojka, koja je zatvorena u stan. Kako se ispostavilo kasnije, majka je otišla u brijačnicu i ostavio djevojku u stanu. Djevojka je počela plakati i vrištati, a onda je izašao na terasu i popeo se na ogradu. Susjedi su nastojali smiriti djevojku, ali bez uspjeha. Za spremanje djevojka stigla članove zaštite i spašavanja, požara, a stigla je policija.

Tim vatrogasaca se popeo na obližnji terasu. Vatrogasci počeli tješiti i razgovarati s djevojkom da je smiri. Za to vrijeme, drugi tim vatrogasaca početi ispucati vrata stana.

U vrijeme kada je djevojčica polako dolaze u život i početi nešto odgovoriti na vatru, na pragu je bilo djevojčino majka.

Roditelji obratite pažnju na svoju djecu i nemojte ih ostaviti bez nadzora!

#EvaPatti

Izvor: http://www.kolektiv.me

Foto: Ilustracija zgrade Mercur (Mercur), Budva, područje of Babylon (Babilonija)

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: