učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Najam u Crnoj Gori od vlasnika: ostatak svog pisma!

Odmor u Crnoj Gori je u potpunosti u skladu sa svojim mentalitetom i stavom lokalnog stanovništva do posjeta: turista u Crnogoraca nije samo izvor prihoda, ali i prijatelja (i, u nekim slučajevima - čak i braća). To se posebno odnosi na turiste iz Rusije, koja već dugi niz godina zauzima vodeće mjesto na listi najodanijih posjetitelja Crne Gore. Najam u Crnoj Gori od vlasnika je najpopularniji oblik stanovanja u ovim gostoljubivim zemljama.

Zašto je ruski turisti u Crnoj Gori najam od vlasnika kao što je to više nego u hotelu?

Prvo, to je mnogo jeftinije od hotelske sobe, ali i na sve Gora hoteli su jeftin.

Drugo, ostati u Crnoj Gori može biti velika tvrtka - vlasnici, općenito, bez obzira na to koliko ljudi nasele u jednom ili više soba - fiksnu naknadu, a više izraz, manje će vas koštati za iznajmljivanje u Crnoj Gori od vlasnika.

Treće, najam u Crnoj Gori od vlasnika - je udobnost. Kao opće pravilo, apartmana ili vile u Crnoj Gori su opremljene najnovijom tehnologijom te su opremljeni sa svim potrebnim uslugama koje pružaju apsolutno svatko, od tri obroka dnevno, a završava s izleta na lokalne atrakcije.

Četvrti je opseg usluga možete odabrati svoj vlastiti, a ako najam u Crnoj Gori od vlasnika morate odmoriti lako i ne ovisi o programu organizatora putovanja izabrao, privatni sektor će vam najbolje odgovarati.

Odaberite kuću ili stan s pogledom na Jadransko more i uživati u izlaske i zalaske sunca. A ako dođe u Crnu Goru kako bi proslavili novu godinu ili samo ići na skijanje, onda će biti pravilno smještena u ugodnom kabini u planinama, nedaleko od skijaških staza. Iako naselja i ponuda proračun i ugodan boravak u pansionima, koji se može kombinirati s snowboardinga učenja i alpsko skijanje, možete pronaći odlične privatne ponude za sve ukuse u blizini poznatog Žabljaka i Kolašinu. I, naravno, off-sezone za iznajmljivanje u Crnoj Gori od vlasnika vrlo demokratskim cijena će cijeniti, pogotovo ako je uklonjen iz mora.

Teško je reći gdje je ostatak u Crnoj ljepše - u kući ili stanu, ili u malom hotelu. U svakom slučaju, zemlja je u stanju zadovoljiti turiste potpuno nezaboravan odmor koji kombinira strogost europske kvalitete i širinu slavenske duše.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: