učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora lijepog - 9

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Politički prosvjedi nakon putovanja na sjeveru zemlje natrag u nedjelju 15. studenog natrag u Podgorici. Ovaj put sve je mirno, bez pendrecima i suzavcem. Sljedeće odredište - Nikšić. U međuvremenu, u tijeku pravni spor u vezi s nasilnim raspršivanje relija prošlosti i specijalnim snagama policije optužbi za zloporabu položaja.


U Podgorici u petak, 6. studenog u Veleposlanstvu Ruske Federacije održan prijem posvećen Dan jedinstva i pomirenja. Novi ruski veleposlanik u Crnoj Gori Sergej Gritsai čestitao prisutnima povodom te istaknuo potrebu za jačanjem prijateljstvo i kulturne veze između naroda Crne Gore i Rusije.

Monstat agencija izvijestila da je u sezoni omiljeni Crna Gora je posjetilo nešto više od 1,6 milijuna. Turista, što je 13% više nego prošle godine. O kvaliteti potrošnje i turističke agencije šuti. I mi šutjeti.

To je izvijestio da je nakon 10 evrov račune, uskoro će se pojaviti u novom dvadeset tretmana. Isto tako svijetla, zaštićena i manje podložni trošenju. Obećanje da će doći do dalje i nositi se sa do pedeset dolara polaznika. I to svidi. Novčanik, pogotovo u ljetnim mjesecima, trošenje nije uvijek praktično omiljene Crne Gore i papir evrovye računa nakon nekoliko dana nošenja džep imaju tendenciju da imaju oblik reciklirati.

Svejedno agencija Monstat izvijestio da su cijene nekretnina u novim zgradama nisu promijenili u odnosu na prošlu godinu, a prosjek za Crnu Goru je 1110 eura po kvadratu u tekućem tromjesečju. Prema Budvi - 1500. Pitam se kako je novo pravilo o davanju borovaka na temelju vlasništva će utjecati na cijenu u četvrtom tromjesečju.

Uobičajena tjedni program zabave sunarodnjaka u Budvi dodao još jedan bod na regularnoj osnovi. Pripremite glasnice i ušiju, prijatelji moji! Sada se u petak karaoke u Gradskoj kavani dodao karaoke srijedom u kafiću La Terrace. U domaćem ambijentu, sa različitim izbornik i lutrije. Dakle, za igre 60 sekundi srijedu navečer više ne završava.

U subotu, u hotelu Splendid je prošao pored forum RDCH. Predsjednik Andrew Hrgian na početku događaja službeno obaviješten da izlazi iz organizacije i prolazi uzde svoga sina. Kralj je mrtav - Živio kralj! - istaknuo sadašnje sunarodnjacima, piti i jesti proizvode sponzora foruma.

Drugi dan, u vrlo tajnom mjestu, u vrlo tajnim restoranu, o kojima znamo samo da je bio Talijan, održana je redovna kokoš G-večera. Tko je bio prisutan, što se raspravlja i što je ovaj događaj bio popraćen muškog pola tekst nije poznat. Možemo samo ponizno čekaju posljedice.

Vrijeme omiljeni Crna Gora i dalje dovesti u sumnju ispravnost kalendara. Evo super jesen - vic zemljaci nalijevanje gore sunce na trideset plus. Mnogi čak i kupati. A snijeg je pao u Moskvi.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: