učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Što će se sada odmoriti u Crnoj Gori: planovi Turistička zajednica

Projekcije iz turizma udruge je prilično optimističan za turiste i industrije u cjelini. Sljedeće sezone, priprema koja je već u tijeku, cijena bi trebala ostati nepromijenjena, ali je planirana razina kvalitete gost usluge da se poveća.

Kako vruće Radulović, predsjednik Turobedineniya Crna Gora, odmor u Crnoj Gori, turisti će moći u novoj sezoni za isti novac, ali s puno udobnosti u odnosu na prethodne godine. Prema njegovim riječima, bilo je u 2015. godini pokazalo je da turizam treba ostati prioritet za gospodarstvo zemlje, te održavati poziciju potrebno je u bilo kojoj situaciji u svijetu. J. Radulović je također naglasio da, bez obzira na nedostatak stabilnosti u svijetu, biti optimističan je vrlo važno.

Analizirajući sezonu 2015, predsjednik Udruženja za turizam istaknuo da 3 turisti ove godine potrošiti oko koliko je u prošlosti proveo sam. Možda to nije previše isplativo za putničke industrije, ali je uspio zadržati velikih tokova posjetitelja, čak iu ovim teškim vremenima financijske krize. Cijene, koji su dopustili da se odmori u Crnoj Gori, bez rizika za torbicu brojnim posjetiteljima, planirano je održavanje bez obzira na vanjske okolnosti. U isto vrijeme smanjiti prosječnu cijenu od odmora u Crnoj Gori, također, neće, jer to nije moguće.
Sjetite se da vrlo važnu ulogu u atraktivnosti zemlje ima povoljan privatni sektor - ostati u Crnoj Gori s vremena na vrijeme može biti manja od prosječne hotelske sobe, a mali stanovi u Crnoj Gori ove sezone su jednostavno pukla. Općenito, nekretnine u Crnoj Gori i dalje pojeftiniti, tako da sada mnogi strani investitori da ulažu u kupnju komercijalnih ili privatnog smještaja u Crnoj Gori.

Jedina stvar koja stvarno sprečava proračun odmor u Crnoj Gori u ovom trenutku - to je neobjašnjivo skok od cijene taksi usluga (neke tarife imaju povećan gotovo 10 puta). J. Radulović smatra da to nije sporno montaža goriva, te u aktivnostima agencija za izdavanje dozvola bez kontrola prijevoza agencije.

Ne sviđa mi se gospodin Radulović i dosta štandova sa hranom, u kojoj su prodavači nisu mogli ni oprati ruke, a istovremeno prodaju brze hrane. Takvi nečisto ne dopuštaju siguran odmor u Crnoj Gori - u stvari, mnogi turisti, čak i djeca kupuju hamburgere u mjestima.

Ukratko, mnogi problemi i dalje riješiti njihove potrebe, ali općenito su turisti i dalje na odmor u Crnu Goru sa zadovoljstvom.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: