učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Bilo u ulaganja u nekretnine isplatiti u Crnoj Gori?

Smještaj u Crnoj Gori - to je velika investicija u svakom pogledu, vi ste ga kupuju za odmor ili iznajmljivanje. Uostalom, što je za nekretnine u Crnoj Gori? Uz niske cijene i visoke kvalitete kući ćete dobiti broj bonuse u obliku idealnom klimom, izvrsnom eko-friendly hrane, istinski nebeski krajolik izvan prozora, prijateljskih susjeda i ozdravljenja za dušu tijela atmosferi. Ukratko, za malo novca, koji su se mogli kupiti u Moskvi, na primjer, mali studio izvan Moskve, koju će dobiti kućicu od 5-7 sobe s pogledom na more.

Nekretnine Crna Gora - nije samo korist. Ako premjestite ovdje za stalni boravak - to je i zdravlje i određena pravilnost ritma života.

Gdje su naši sugrađani kupiti kućište? Poželjno za Rusa za nekretnine u Crnoj Gori može biti podijeljen grad: ruskom govornom području grada, koja se koncentrira veliki broj naših sugrađana - je Budva, Bar, Kotor, Tivat. U nekim područjima (posebno one grijehe Budva) stan košta puno veća od nacionalnog prosjeka troškova. Mora se reći da su cijene nekretnina u Crnoj Gori također ovisi ne samo o udaljenosti od područja na plaži, ali i na infrastrukturu - posebice, blizina autoceste nije konačna vrijednost.

Također, mnogi su u iskušenju da kupite sekundarni - ugodan vikend uz more je ponekad vrijedi jadan 2,5 milijuna (prevedena na rubalja, naravno), ali ova vrsta posla bi trebao biti sklopljen samo u pratnji realtor, jer Crnogorci uz kuću prodaje se puno problema. Nezavisni pregled, ako ste zainteresirani u sekundarnom nekretnina u Crnoj Gori - to je najmanje što imate potrošiti. U tom slučaju, potrebno je provjeriti ne samo tehničko stanje refrena, ali dokumenti - truda može biti vrlo, vrlo mnogo, kao inventar i stanovanje i komunalne usluge. Neozbiljan odnos prema dokumentima, duga i restrukturiranje su u modi.

Nekretnine Crna Gora u različitim regijama jeftinije i skuplje, ovisno o sezoni trendove. Dakle, sada je aktivno podignuta u susjedstvu cijeni Durmitora, jer skijališta postaju još zanimljivije za oba investitora i turista. Ako vam se sviđa biti u središtu akcije, selites blizini Bečićima - život nije nikad blijedi.

Općenito, faktori utjecaja na nekretnine u Crnoj Gori, teško je predvidjeti - turistički interes u ovim krajevima uvijek bila visoka, pomicati i da će preseliti ovdje tisuće migranata, ali format odmor će privući više posjetitelja na određenom sezone, unaprijed odrediti obično nije moguće. Stoga je razumno kladiti samo za zemlju, jer je ostatak u Crnoj Gori - jedan od najugodnijih i dostupan u Europi.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.