učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Jeftini putovanja: to protiv krize Crna Gora
Kriza ne štedi nikoga - ni posao, niti oligarsi, a ne običnih smrtnika. Moramo stegnuti pojas čvršće i zaboraviti mnoge poznate užitaka. Ali zašto bi mi upuštati u odmoru? Naravno, putovanje u Europi čini se da je u pogledu inflacije i sve diže cijene nešto nedostižan. Je li to istina? Ne - jer ti zaboraviti ostatak u Crnoj Gori. Nećemo reći da je jeftina putovanja u Rusiji, također su sjajna alternativa za nemirnim turista. To je pitanje koliko je fiskalna opustiti u Europi.
Jeftini putovanja na Jadranu odavno savladali Ruse.

To su naši ljudi i jedan od glavnih turističkih okvir Crnogorska industrija zabave u vrijeme blagdana. I nitko nikada nije zažalio što je došao na odmor u Crnu Goru. Umjesto toga, odmor u Crnoj Gori je često prvi korak u kreće se ovdje. Kupiti kuću u Crnoj Gori za komad standarda vlasnik kopjejka nije teško, i najam nekretnina u Crnoj Gori već duže vrijeme vrlo popularan.

A tu zbog čega: zanimljivo je jeftin putovanja kroz Crnu Goru može postati vaša stvarnost. Ovdje su sve u blizini, a bacanje kamena je udaljenost od kulturnih i prirodnih bogatstava koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Uostalom, što je Crna Gora? To je ne samo plaže i prekrasne planine. Ovaj drevni samostani i čarobnih nacionalni parkovi, planinski potoci i slapovi, kristalno čisto rijekama i jezerima, i još mnogo, mnogo toga. Vi nikada ne dosadi istražiti Crnu Goru, pa čak i ako živite dugo ovdje, svaki dan ova mala zemlja će vam dati nešto novo i iznenađujuće.

Jeftini putovanja u Crnoj Gori su postupno nacionalnu politiku - jer je turizam industrija raste i raste, posebno izglede za privatni sektor u Crnoj Gori, dragi sve svoje goste.

Možda, najskuplje će vas koštati sezone putovanje u Crnu Goru - a onda možete:
- ukloniti low-cost boravka u stanu, ili, recimo, studio apartman ili malu vikendicu
- jesti ili vrlo nisku cijenu i ukusne institucija (ne griješe i ne ići do restorana na plaži na neodređeno vrijeme), ili kuhati sami sa lokalnim i ukusnim prirodnim proizvodima
- putovanja ili s vodičem ili s lokalnim prijateljima
- da se uključe u svom omiljenom sportu (u bilo kojem aktivnom razonoda ovdje ne manjka)
- jednostavno sunčati na pijesku i uživati ​​onako kako poboljšati svoje zdravlje, sviranje i plivanje, svoju djecu.

Jeftini putovanja u bajci - da Crna Gora! Nova godina je, usput rečeno, je također vrlo čaroban.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: