učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.


Novi Crna Gora: kako se razlikuju od ruske?

Novi apartmani u Crnoj Gori - što su oni? Ako planirate da se presele ili kupiti kućište u Crnoj Gori za iznajmljivanje, vjerojatno ste zainteresirani prijedlozima lokalnom tržištu. Dakle, oko 60% stanova (mislimo na nove zgrade crnogorske) - a kopjejka komad. Uglavnom, programeri iznajmiti takav prostor je potpuno spreman, kažu, ključ u ruke. Možete čak i susret bezazlen aparata, a na prvom katu zauzima poslovnih prostora.

Studios i drugi malometrazhki - ne više od 10% tržišta masovne nekretnina u Crnoj Gori, dok je u Rusiji ta brojka iznosi 50%. Područje takvih stanova u Crnoj Gori od 25 do 45 kvadrata. Oko 60% od prijedloga _ dvosobni stan s kombiniranim dnevnog boravka s kuhinjom (40- 60 m), trosobni stan u Crnoj Gori predložiti 2 spavaće sobe i od 60 do 100 kvadratnih metara (ponekad postoje verzije sa 2 kupaonice). Ispod 2,6 m stropovi nisu.

U Rusiji, nekoliko novih zgrada viših od 10 katova, ali u Crna Gora 5-7 katova - standard. Razlog za ovaj infrastrukture i seizmičkim uvjetima.

Novi Crna Gora dovrše, većina stanova je opremljen namještajem i aparatima. U Rusiji, možete dobiti samo zidovi s potrebom da se završi.

Crna Gora nova masovna vrijednost se gradi u centru grada ili mora - u Rusiji, u pravilu, je prostor za spavanje.

Apartmani u Crnoj Gori počinju da ispunite sa stanarima samo dva kata, dok je u prizemlju - to je sve vitalne infrastrukture - dječji vrtići, uredi, trgovine, kafići. Od prodaje nekretnina u Crnoj Gori - kugla je vrlo konkurentan, programeri privući kupce razne bonuse u obliku nadzornih kamera, Wi-Fi, bazen, sigurnost, itd

Hipoteka se obično ne izdaje za nove gradnje u Crnoj Gori, pa čak i ako želite kupiti stan u Crnoj Gori, na sličan način, to je lakše uzeti rate bez kamata na načelu izrade dijelova plaćanja prije i poslije dijela. Cijene novogradnje u Crnoj Gori do rasti (trend - 20-30%).

Zakoni štite dioničari, u Crnoj Gori, za razliku od Rusije, nije, međutim, slučajevi prijevare zabilježeni su - kašnjenja i mraz nije slučaj.

Ukratko, ako ste se odlučili za kupnju stana na Jadranu, Crna Gora zgrade će vam se svidjeti cijenu, funkcionalnost i mjesto. Apartmani u Crnoj Gori - to je izvrsna investicija za svakog investitora - oba komercijalni i privatni.

I da - govoreći korištenje na zdravlje u Crnoj Gori nije metafora.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: