učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Fotografije nisu za onesvijestiti se od srca. Izbjeglice su organizirali prosvjed

Crnogorski mediji objavili su 23. studenog. U svjetlu nedavne vijesti da Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija je odlučila ne dopustiti izbjeglice iz zemalja koje nisu pogođene ratnim izbjeglicama na granici Grčke prema Makedoniji počeli prosvjedovati - nekoliko izbjeglice iz Irana, Kurdistanu i Pakistanu žive šivala usta igla i konac.

Kao što je izvijestio medije Makedonije, jučer (22. studenog) u Makedoniji su 5,797 izbjeglica, što je rekordna količina za posljednjih nekoliko mjeseci. U razdoblju od 19. lipnja do današnjih dana izbjeglica izdana potvrda 276,306, od 57,822 koja je - djeca s roditeljima, 14.758 - djeca bez roditelja.

Slovenskoj granici, počevši od sredine listopada, prešao 255.446 izbjeglica, od kojih je jedan dan 22. studenog - 5260 izbjeglica, a 23. studenog do 06:00 - 1.038 izbjeglica.

Podaci o broju izbjeglica koji su došli u Sloveniju, policija počela provoditi 16. listopada i na broj izbjeglica koji su došli iz Slovenije, policija počela provoditi 20. listopada, tako da su podaci o ukupnom broju izbjeglica koji su došli u Sloveniju i umirovljenici iz Slovenije, u trenutak nije moguće uspoređivati.





23. studenoga 2015 g.- izbjeglica Hamid 34, elektrotehničar iz Irana sjedi na tračnicama ispred granične policije Makedonije (granice s Grčkom, Makedonijom, u blizini grčkog sela). On i ostali izbjeglice 2. dan nastavio je štrajk glađu u znak prosvjeda koji ne prolaze kroz granice izbjeglica koji nisu iz Afganistana, Iraka i Sirije.

Foto: Yannis Behrakis Reuters agencija.
izvor fotografija

Izbjeglice na granici sa Makedonijom, Grčkom, 23. studenog 2015.




Foto: Yannis Behrakis Reuters Agencija je 23. studenog 2015. godine.


izvor fotografija


Foto: Ognen Teofilovski Reuters Agencija je 23. studenog 2015. godine.
izvor fotografija

izvor vijesti.me, Reuters
Foto: Reuters Britanija.

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: