učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Restoran Vivaldi Budva

Ni kiša, kao ni oluja ili uragan, ili čak i putovanje uredništva u snježnoj Moskvi je u stanju blokirati put naših kritičara u gastronomskim istraživanjima u ogromnom Crne Gore. U ovom trenutku, neugasivi duh istraživanja nas je vodio negdje, a ljubljeni jedan od kritičara caffe-restoranu Vivaldi.

Vivaldi je došao u našu pozornost samo ove godine, ali restoran je ubrzo postao popularan i među lokalnim stanovništvom, kao i na dijelu naših sugrađana. Restoran se nalazi u Budvi, na raskrižju obilaznitsy i Kovačevića. Ima vlastiti parking za 10 automobila, te u neposrednoj blizini nekoliko javni.

[Karta lat = 42.294318 NI = 18.841324 visina = 200 zoom = 13]


Restoran ima pozivajući terasu za 40 mjesta - omiljeni ljetni mjesto za jutarnju kavu stanovnike obližnjih kuća. Nažalost, s obzirom na položaj sunca u jesen na njemu praktički ne pada, pa su stalni obično se preselili unutra. Unutra se nalaze dvije dvorane s 30 mjesta svaki, jedan ispod drugog. Top većina tipova lounge caffe bar, restoran i mogućnost priređivanja niže.


Interijeri su vrlo udobna, a na vrhu i na dnu. Željeli bismo spomenuti namještaj u gornjoj komori - vrlo udoban stolac u poziciji da dugo ležerno odmor.



ljubazno osoblje, na ruskom razumije prosječnu brzinu usluge.

Izbornik je na tri jezika: lokalnoj, engleski i ruski. Ruska verzija nije bila bez smiješnih prijevoda pogreške, kao što su janjetina valjane kao što su, ali sve je jasno. Izbor jela je dovoljno tradicionalnog na obali Crne Gore te je mješavina lokalne i mediteranske kuhinje.



Kao dio naše istrage kritičar odredio chorba teletinu, ombolo u umaku od senfa s povrćem, 7-godišnji Havana Club ruma i kave Deutsch. Evo to bi bilo primjereno se našaliti, a posebno institucija nije rum, ali svinjetina je bila prekrasna. Jedino upozorenje - umak malo ljući nego što bih. Meso se kuha savršeno, posluživanje blizu besprijekoran. Ciorba klasik, nema prigovora. Dijelovi su prosječne veličine za Crnu Goru.

Ručak koštati 22 eura. Cijena nije najniža od Budve, međutim, to se kompenzira kvaliteti hrane i druženje u udobnosti.





Mi smo stavili restoran Vivaldija sljedeće procjene:


Kvaliteta hrane - 4,8

Cijena - 4
Kvaliteta usluga - 4,6

Praktičnost i udobnost - 4,9






Dobro mjesto za jesti ukusno i ugodno i druženje.

Srdačan pozdrav vama i vašem ukusu, Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.