učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Sveti Stefan: odmor u Crnoj Gori s premium marku

Odmor u Crnoj Gori, koji je na niskim proračunom je variativen. Ovdje možete zaista živjeti besplatno (minimalnog iznosa), a može snimati kraljevske komore. Tako je Crna Gora isto velikodušno svim svojim gostima - možete uživati ​​u svim njegovim blagodatima i iznajmljivanje malu hotelsku sobu i kupanje u luksuznom luksuznom palači. Teoretski, možete živjeti ovdje i na plaži, lutajući diljem zemlje automobilom. No, danas ćemo govoriti o prekrasnom povijesnom mjestu luksuza - otoku Sveti Stefan, Crna Gora i dalje simbol za mnogo desetljeća.

Pozivajući se na povijesnim zapisima, saznajemo da je sagradio mini-grad na otoku Sveti Stefan u 15. stoljeću, kada je, naravno, nitko nije mislio da su gužve turista dolazi ovdje. U početku, Sveti Stefan je bio utvrda na stijeni, zaštiti lokalnog stanovništva - mirna ribarske - od gusarskih napada. Do 1950. godine, svi stalni stanovnici otoka bili premješteni i otvorio Grand hotel Sveti Stefan.

Ako razmetanje na sobu ovdje, imate priliku vidjeti na plaži holivudskih filmskih zvijezda i drugih javnih osoba, dok knezova i kraljeva. Sveti Stefan ima takve goste kao Sylvester Stallone, Claudia Schiffer, talijanskog kralja Umberta II i mnogo više boja posjetitelja. Često se događa ovdje i Sophia Loren.

Što je hotel Sveti Stefan? Ovaj hotelski kompleks od osam desetak odnoetazhek sa rezanje-rub uređenje interijera i eksterijera, ostao je nepromijenjen stoljećima. Najzanimljiviji stan - broj 118, koji je tradicionalno izabrao sve poznate ljude.

U tom slučaju, do plaže je potrebno ići dolje prilično strmim stubama, bez obzira da li ili ne ste kralj.

Zabava Sveti Stefan nudi vrlo lijepo i lijepa standard za Crnu Goru: izleti, ronjenje, hodanje u lijepom šumarku, kroz koji možete doći do hotela znamentiogo Miločeru, gdje ubrzo posjetiti crnogorskih vladara.

Još jedan lijep i iznenađujuće mjesto za Sveti Stefan - je drevni samostan Praskvitsa, sagrađena početkom 17. stoljeća. Praskvitsa riječ: breskve, a to je ne samo - tu je izvor vode koja čini delikatna aroma breskve.

Turisti govoriti o Svetom Stefanu samo s oduševljenjem. Ako uživate ne samo ljepotu Crne Gore, ali i luksuzni odmor - ti ovdje.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.