učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

U Herceg Novom će se okupiti legende svjetskog nogometa

objavio crnogorski mediji 4. prosinca Danas je na konferenciji za medije na Palmon zaljevu, objavljeno je da je 30. i 31. svibnja 2016. u Herceg Novom će se održati prvenstvo slobodnog udarca Master Legends. Ovaj događaj organizira tvrtka slobodan udarac Master doo uz podršku Općine Herceg Novog i Turističke organizacije. U tom slučaju, vodljivi svaki put sudjelovati asova nogomet, a milijuni gledatelja gledali događaj na svojim televizijskim ekranima.

Prema promicanje Z7 direktor društva za upravljanje iz Londona Byron Byrd (Byron Bird), Cilj projekta - promicanju mira i razvoja putem nogometa. Ovaj projekt se očekuje da će biti najvažniji u kontekstu promocije Herweg Novog i Crne Gore u svijetu. On je naveo da je Crna Gora u 2016. slavi 10 godina svoje neovisnosti, a to nije slučajno da je ovaj događaj podudara s obljetnicu.

Očekuje se da će tom prigodom, u razdoblju do svibnja, će znati više od 400 milijuna. Čovjek na svijetu. Ovaj događaj je podržan od strane Svjetske sportske zvijezde. Prema direktor Turističke organizacije grada Novog Hertsrg Blagoyevich Bojana je odličan način da se neka svijet zna o Herceg Novom.

Slobodan udarac Master Legende „- sportski događaj, koji uključuje bivši svjetski nogomet zvijezde, oni izvode slobodan udarac mačem, a vrata su poznati golmani. Ova ideja je podržan od strane fondova Futbol Masters „” Nogomet za mir, Gol Iluminado Elias Figueroa (jedan od najvećih igrača u svojoj zemlji), kao i glavni tajnik UN-a Kofi Annan, princ od Monaka Albert II, nogometna legenda Pele (nadimak nogometnog kralja), Maradona ( nadimak Michelangelo nogomet), njemački nogometaš i trener Franz Beckenbauer.

U prethodnim događajima Slobodan udarac Master Legende prisustvovali najpoznatijih igrača i vratara, sportske legende Del Piero (nadimak Mr. Juventus), Luis Figo (prvi zapovjednik stranca u povijesti „Barcelona” kluba), Raul Gonzalez (tri puta pobjednik Lige prvaka), Thierry Henri (hempion svijet i Europu, pobjednik lige prvaka i prvenstva Francuske, Engleske, Španjolska), Francesco Toldo, i drugi.

Ono što svijet sportskih poznate osobe stižu u Herceg Novom će biti poznato kasnije. U finalu će sudjelovati 20 nogometnih zvijezda - 16 igrača i 4 vratara.

Organizatori su već primili potporu velikih tvrtki kao što su: Master Card, KIA, Sony Playstation.


video

Izvor: kolektiv.me

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: