učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Rezerve Crne Gore: ovdje je da posjetite svaki

Recenzije Crne Gore, tako prostran da je teško povjerovati koliko toliko zanimljiva mjesta i događaji mogu biti koncentrirana na tako malom prostoru. Međutim, to je, ukratko o bogatstvu ugodnom Crne Gore ne može reći, ako su htjeli. Rezerve Crne Gore, zajedno sa svojim nevjerojatnim plažama i kulturnim znamenitostima, vi ste u mogućnosti da daruje takve žive i različite impresije koje će se vratiti ovdje u sjećanju (i ne samo) i opet. Dakle, kako se ne bi se neutemeljenima, navodeći primjer 3 najvažnijih nacionalnih parkova Crne Gore.

Rezerve Crna Gora zanimljiva prvenstveno za planinare - obično turista koji dolaze u ovu zemlju na vlastitu (netko odluči ostati hoteli i pansioni, ali najam u Crnoj Gori više popularan, privatni sektor je u modi). Možda je lokalna priroda kao da ćete uživati ono što ne želite ostaviti ovdje - onda možete kupiti nekretnine u Crnoj Gori i podmiriti ovdje za stalni boravak. Međutim, to nije u potpunosti o tome - možete ostati udobno u svakom slučaju, bez obzira gdje ste stali. No, ono što Crna Gora rezerve prvo treba posjetiti nemirne lokatori, ornitolozi, znanstvenike i ljubitelje prirode, čitajte dalje.

Skadarsko jezero (Bird jezero). Sigurno na Skadarskom ste čuli barem jednom u životu. A nakon što je čuo, a zatim vidjeti ovaj zadivljujući mjesto svakako trebao. Pogotovo Birdwatchers. Ostale rezerve ornitolozi Crna Gora također su zadovoljni, ali Skadarsko jezero definitivno lider u tom pogledu: ovdje cijelo 5 ornitološki rezervati gdje ptice ne samo da žive, ali zaustavljen tijekom leta. Istraživanje se provodi kontinuirano, pa čak i oni mogu sudjelovati. Također, na obalama jezera visokih drevnih samostana i hramova, od kojih su neki muzeji, a neki - na snazi, osim slavni samostan Kom je izgrađen u 15. stoljeću, a uspješno obavljanje bogoslužja do danas. Na Skadarskom jezeru, možete otići na izlet brodom s lokalnim vodičima, a ljeti za kupanje u svojim kristalno čistim morem i sunčanje na pješčanim plažama.

Tara Canyon - je još jedan jedinstveni prirodni objekt koji nema analoga u svijetu. Visina vertikalnih zidova kamenoloma u nekim mjestima doseže i do 1300 metara. Od ove vrste oduzima dah, a ako ste ekstremni, možete isprobati rafting na Tari - jedan od najpopularnijih aktivno slobodno vrijeme zabave.

Durmitor park, nazvan nalazi na njenom teritoriju gorja, privlačenje skijaša i snowboardera, ali to nije njegova glavna prednost. To čuva razmjere Crne Gore - raj za rijetke životinje i ptice, kao i luksuzni ekosustav. Ove planine, drveće, slapovima i špiljama nećete naći u bilo koji drugi kutak svijeta. Možete uživati ​​u ljepoti Durmitora, putujući duž planinskih staza pješice ili biciklom. Budite sigurni da ide na obalama netaknute glacijalnih jezera (barem Crno jezero, ili Tsrno-Jezero posjet trebao biti točan).

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: