učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Imigracija u Crnoj Gori: Sada kada je boravišna dozvola?
S uvođenjem Zakona o strancima, sve lako napravio - danas osnova za odobrenje boravka bila je kupnja nekretnina u Crnoj Gori. Naravno, to je glavni, ali ne i jedini uvjet, na koji su spojena više bonuse kao što je godišnja odredbe u iznosu od 10 eura po danu (3,650 eura na crnogorskom računa), lokalnog zdravstvenog osiguranja i dodatnih razloga za dobivanje odobren privremeni boravak u Crnoj Gori. Drugim riječima, imigracija u Crnu Goru je sada postao znatno pristupačniji (zbog krize na tržištu, vlasti pokušavaju na neki način bi se potaknula prodaja stanovanja).

Osim toga priboreteniya nekretnina u Crnoj Gori još uvijek postoje opcije:

- na zapošljavanje ili na temelju vlastitog poslovanja

- useljavanje u Crnu Goru za obuku (veći ili specijalizirane)

- spajanje obitelji

- na osnovi braka sa državljanina Crne Gore

U nekim slučajevima, posebni uvjeti su osnova za dobivanje dozvole boravka (medicinske uvjete, humanitarne pomoći).

Ako imigracije u Crnu Goru - na pitanje, vi već odlučili, a vi se odlučite za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, uključujući i razlog zašto je bolje ne uzeti kućište je jeftinije ili u žurbi, a prvi najam kuće ili stana za šest mjeseci ili godinu dana (privatni sektor Crna Gora je poznata po svojim demokratskim i udobnost), za procjenu infrastrukturu i troškove života, perspektive i drugim čimbenicima, a onda, iz osobnog iskustva, odabrati grad za život u Crnoj Gori. Imigracija u Crnoj Gori je vrlo jednostavan i jeftin, prema dokumentima o iznosu, ali je pogodan za život onih koji su osnovali uspješan posao ili dobar posao. Usput, kod djece s prilagodbom nemaju problema - oni moraju naviknuti na jeziku vrlo brzo, a imaju pristup crnogorske škole bez problema. Iako je ruski škola ovdje predostatotochno.

Imigracija u Crnoj Gori i korisno za one koji se brine o svom zdravlju - lokalna klima je sposoban za uklanjanje svih vrsta kroničnih bolesti, posebno ako su povezani s gornjeg respiratornog trakta i zglobova.

Možete živjeti u Crnoj Gori, ne samo bez boravišne dozvole, ali čak i bez vize - samo jednom mjesečno putovati izvan države i vratiti. Vizaran u Crnoj Gori koristi od strane mnogih naših sunarodnjaka, godinama živjeti ovdje u statusu gostiju. Ukratko, imigracija u Crnu Goru može biti i formalno i neformalno - to sve ovisi o tome što svoje ciljeve i prioritete.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.