učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Pa, kako je? Ruski u Crnoj Gori

Ruski u Crnoj Gori - a viđeni gosti kada dođu na odmor, a gotovo njegovo, pri odabiru zemlju kao mjesto za stalni boravak. Komunikacija je osjetio u svim aspektima: povijesni, kulturni, vjerski. Prema tome, i kako bi stekli kuću ili stan ovdje, organizirati posao je lakše nego u bilo kojoj drugoj europskoj zemlji.

Obično Ruski u Crnoj Gori pohranjena u Budvi, Tivtu i Kotoru. Ovdje su koncentrirani najveći dio ruskog govornog zajednice, tako da je osjećaj može biti da ste se preselili na bilo koji ruski gradskom dijelu. Županija - jer su ključne gradove Crne Gore ne prelazi veličinu od regionalnih ili čak regionalnim centrima Rusije. No, je li moguće živjeti u Crnoj Gori na razini - tj, posao, studij i opustiti se, ništa ne negirajući sebe? Na temelju iskustva većine imigranata u zemlji, moguće je izvući određene zaključke.

Počnimo s činjenicom da je ruski u Crnoj Gori, u stvari, nemaju zajednicu, kao što je slučaj u drugim europskim zemljama. Zašto se to događa? ali zato nema smisla da se prijatelji da bi preživjeli. Gdje možete jednostavno osjećate kao kod kuće. Međutim, u srži naših sunarodnjaka u Crnoj Gori nije toliko, ali za vrijeme turističke sezone, koja traje ovdje za oko 8 mjeseci, ruski govor čuje posvuda.

Ako ste se odlučili da se presele u Crnoj Gori za stalni boravak, najbolje je iskoristiti iznajmljivanje u Budvi i Tivtu oko šest mjeseci ili godinu dana, za procjenu situacije, pa čak i onda izvući zaključke o tome gdje kupiti nekretnine u Crnoj Gori i što namjeravate odabrati opcije.

Obala je sada prilično gusto izgrađen ruske kuće - programeri iz Rusije prodaji većina stanova svojih sunarodnjaka, a dio prostora praznih u očekivanju sezonske potražnje. Infrastruktura je obično izabran u crnogorskom stilu - sve što trebate je na prvom i prizemljima i apartmani nisu toliko - sve korisne površine nalazi se na oko tri etaže. Kada se, u toploj sezoni u kući okuplja većinu vlasnika, to je stvorilo osjećaj da ste u Rusiji. No, dobro ili loše - što se odlučite.

No, bez obzira na to koliko lako ili prilagoditi ruski u Crnoj Gori, prilagodba će - ali, je li prelazak na sljedeću grada, te u europske zemlje. Jedan ili drugi način, moraju naučiti srpski jezik, naviknuti na lokalnim običajima i tradiciji, ali, na kraju, čak i valutu.

Među prednostima u starosjedilaca reći veliku klimu, okoliš, hranu i razumljivim mještana, kao i jednostavnost papirologije.

Moguće je da što više ruskog u Crnoj Gori, osjetit ćete turist na odmoru i nije dosadi pitati što je život bez kilometarskog zagušenja, zapara, onečišćenje zraka i druge pogodnosti civilizacije. Ono što je najvažnije, voditi brigu o poslovanju ili organizacije ovdje.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: