učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Povoljan za nekretnine u Crnoj Gori: lažni stereotip ili stvarnost?

Ulaganje u kućištu, pogotovo ako je to kuća koja se nalazi u drugoj zemlji, često uzrok dugoročne sumnje i oklijevanja. Smatra se da je low-cost nekretnina u Crnoj Gori, ali je jeftin, u stvari, i kako odabrati, a ne svatko zna. Tijekom posljednjih deset do petnaest godina odmora u Crnoj Gori je toliko vole naše sunarodnjake koji se kreću u određenoj sliku naslikao: jeftini, vesela i kvalitativno. No, tržište nekretnina je vrlo fluidna i više nego bilo koja druga ovisi o globalnim procesima koji se odvijaju u svijetu, tako da se ne mogu osloniti na jednom formirana i uvelike pretjerane zaključka.

Nego što je pun? Prvo, pogrešno shvaćanje da je luksuz stanovanja u Crnoj Gori ne grade. Kao, ispunjavaju uvjete za premium klase hotelima koje se mogu razviti iz kategorije pet zvjezdica, kao i sve ostalo - to je kuća od karata u moru ili mali studio. Da, low-cost nekretnina u Crnoj Gori se događa i tako. Ali to sigurno nije cijela imovina.
Drugo, svaki ruski građanin misli da je u svakom slučaju će postati profitabilan smještaj u Crnoj Gori, prodaja kopjejka komad u Ryazan. Budite sigurni - jednostavno možete kupiti kuću u Crnoj Gori, koji je tada neće chayat kako da biste dobili osloboditi od. I statistika iz iste zemlje i Monstat ne pokazuje tako blizu europskog prosjeka, pa čak i promjene na tržištu ne potiču programerima da smanjiti cijene na cijenu predmeta tijekom posljednjih nekoliko godina ovdje. Ali svaki dvosjekli mač, pa čak i statistika ne može smatrati potpuno objektivni: podaci generira gradovima, gdje postoji više bavi vani i jeftinije, dakle, iskriviti grafičke većina tekućih područja kao što su Podgorica (gdje je prodano jeftin nekretnina u Crnoj Gori) i Budvi, gdje je naprotiv sve je jako skupo.

Dakle, nemoguće je napraviti realnu statistiku Crne Gore barem iz razloga što obala učinak na cijene na trgovima najviše radikalno. Stoga, ako ste zainteresirani za je jeftin za nekretnine u Crnoj Gori, a ne previše radikalno, koliko je vaš dom od plaže, ide u Podgoricu - tamo ćete naći vrlo, vrlo visoke kvalitete opcije do luksuza, cijene koje će vas iznenaditi. No, u neposrednoj blizini plaže za isti novac može vas iznenaditi vrlo neugodan način, udobnost i samo pogled s prozora.

Realtors lijevo i desno zvoni da jeftini nekretnina u Crnoj Gori - kratko vrijeme, i na hitnu potrebu za stjecanjem vruće opcije, dok su cijene opet skočio. Vjerovali ili ne - to je gore, ali svejedno, bez obzira što ovdje mogu biti variative ponude i potražnje, dok su neki vrlo upadljiva nikakve promjene. Zakoni standarda: plaži, a ne na plaži, primarna stanica - preprodaji.

Nova vas koštati skupo, ali funkcionalnost naspram sekundarnog stanovanja ne čekati - bit će sve isto, samo svježije. Crnogorci su skloniji pretjerivati, pa luksuzna vila uz more će biti mali tavanima, a polovica objekata na stranici ćete morati legalizirati svoj novac, bore s katastarske usluge.

Što god da se odlučite, ali jeftinije opcije za 80.000 eura ili u Kotoru, Budvi nema ni vrijedna razmatranja - skuplje cijene implikacije takvog super atraktivnu ponudu. Budite sigurni - cijene su mirno, ali je zbor sto tisuća eura nećete naći ovdje, kao u bilo kojoj drugoj zemlji.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.