učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Rafailovići: dobrodošlice Crnu Goru

Ako ste već umorni od energičnost i ne žele svi podsjetnici ureda užurbano na plaži i ostati u Crnoj Gori je lijepa, ali pomalo zastrašujuće obilje bučnih susjeda, u potrazi za mjestima gdje će biti jako miran i ugodan. Takva mjesta u Crnoj Gori dovoljno, čak možete živjeti u blizini plaže potpuno divlji, i ne mogu ići u krajnosti i otići u naselju Rafailovići - jedan od najintimnijih, mirna i eko-friendly plaža u zemlji.

Jadranska magistrala omogućuje da se u Rafailovići gotovo odmah iz zrakoplova, a nevjerojatno lijepa bulevar duž obale će vas dovesti do Budve, gdje možete kupiti sve što je potrebno za posjet kulturno-rekreativnih aktivnosti, lutaju kroz stari grad. Smještaj u Crnoj Gori u sezoni znatno različite cijene, ovisno o regiji, te u samoj Budvi, iako je zgodan, to je bolje ne uzeti - to je uvijek glasan, gužve, a obschechernogorskim standarda, skupo. Čak i cijene nekretnina u Crnoj Gori u prosjeku mnogo niža nego ovdje. Dakle, riješiti na najbolji odmor ikada u Rafailovići, ili malo više prema istoku - tako ćete uštedjeti na smještaj, ali i na dijeti previše.

Usput, privatnog sektora u Crnoj Gori - samo funkcionalnu stvar. Možete ostati u Rafailovići ili lijepoj vili s tri obroka, čišćenje, bazen, roštilj i druge užitke života - ova usluga košta nije skupo. Ili možete platiti samo stanarinu, jesti u načinu na koji ste zadovoljni (Crna Gora apartmani, a obično uključuje mogućnost da se kuhati u samoj kuhinji). A ponekad je dovoljno za upravljanje uslugama prekrasnih domaćih ugostitelja koji ne mogu odoljeti čarima jednog slasnu prije bilo gurmanski.

Rafailovići izgradio prilično tijesno, ali ne dopustite da smetaju - zgrada na dobrim običajima u crnogorskom, ne prelazi tri etaže i uskim krivudavim ulicama između njih je izuzetno poetična.

Jedite u Rafailovići, potrebno je barem jednom u restoranu tri ribara - da ćete shvatiti što je pravi okus svježe plodove mora na roštilju.

A vila, kao i hoteli Rafailovići nalazi uz more, i do dva kilometra zlatne plaže doslovce na kućnom pragu.

U Rafailovići odmara mnoge tinejdžere, pa ako putujete s djecom 10-15 godina, oni su sigurni da se naći svoju tvrtku ovdje i biti u mogućnosti otići na crnogorskom disko gdje, za razliku od ruskih objekata navečer, u miru i sigurnosti.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: