učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.








Milo Đukanović: I dalje ćemo pokazati građanima o važnosti ulaska Crne Gore u NATO

Crnogorski mediji 3 dekarbya objavljeni. Povodom službenog poziva Crne Gore u NATO, svečani sastanak, na kojem je sudjelovalo državnih dužnosnika - crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem, premijerom Milom Đukanovićem, šef Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica, i drugi. Također, prisutni na svečanoj sjednici Parlamentarne skupštine NATO-a David Hobbs, glavni tajnik (David Hobbs, glavni tajnik Parlamentarne skupštine NATO-a). Sastanak je održan na Cetinju, u zgradi vlade (Vladin Dom).

Na svečanoj sjednici su nazočili zamjenici DPS stranke, SDP-a, Pozitivna Crna Gora, manjinske stranke.

Milo Đukanović zahvalio svima na doprinosu koji je učinjen kako bi se dobila poziv za prijam u NATO.

Milo Đukanović, u svom govoru na medije rekao, Crna Gora je odabrala pravo odlučiti o svom budućem slobodnom voljom građana. I nitko nema pravo da ga uzeti od nje. Pristupanje NATO-u nije akcija protiv nekoga, to je dobro za građane, a sama zemlja je želja pridonijeti stabilnosti regije i svijeta, globalnoj sigurnosti. Obrana zemlje zadovoljava standarde NATO-a. Vojska je spremna i osposobljena za obavljanje poslova na nacionalnoj razini i doprinose globalnoj sigurnosti, to pokazuje uspjeh dugoročno sudjelovanje u misijama UN-a, EU i NATO-a iz Afganistana u Mali.

Milo Đukanović izjavio je da će vlasti nastaviti informirati građane o prednostima integracije u NATO. Stalno rast podrške od građana pokazuje da smo na pravom putu. Mi ćemo nastaviti prikazivati ​​građane o važnosti pristupanja Crne Gore NATO-u. Siguran sam da svakim danom, građani će dobiti više povjerenja u važnosti i prednostima izbora članstva u NATO-u, kao i većina građana podržava ulazak zemlje u NATO. Članstvo u NATO ima pozitivan učinak za cijelu crnogorskog društva. Članstvo će osigurati dugoročnu stabilnost i sigurnost u zemlji, će ojačati svoju ulogu u regiji i na međunarodnoj razini, također će biti poticaj za nastavak reformi za daljnji napredak u pregovorima o pristupanju zemlje EU. Crna Gora, koji je poznat kao turističko i ulaganja smjeru, uzimajući u euroatlantske standarde će postati još privlačnijim. Sve to će stvoriti pretpostavke za brz ekonomski i demokratski razvoj, poboljšati kvalitetu života građana.

Ranko Krivokapić i održao govor. Prema njegovim riječima, želja Crne Gore - mir i blagostanje. On je rekao da je uvjeren da će Crna Gora ide ka provedbi reformi i procesa europskih integracija. Krivokapić je rekao Crnu Goru Kad pobijedi, nema gubitnika. On je također rekao da Savez je od velikog značaja i važnosti. NATO. Savez jača i donosi političku stabilnost. Kao Krivokapić je rekao, NATO će pomoći Crnoj Gori, ali to sve ovisi o unutarnje kohezije i upornosti.

Glavni tajnik NATO-Parlamentarne skupštine David Hobbs (David Hobbs, glavni tajnik NATO-a Parlamentarna skupština), rekao je u svom govoru da je samo pitanje vremena - Crna Gora postane 29. članica Saveza. Prema njegovim riječima, građani Crne Gore da imaju koristi od reformi koje se provode i one koje će se provoditi u budućnosti. Prema njegovim riječima, Crna Gora, koja je nedavno stekla neovisnost, sada je na putu da postane članica NATO-a, i ima pravo biti ponosan na one s izvanrednim postignućima.

Autori: Mila Radulović, Mina.
Cijeli tekst i izvorni

Foto: Savo Prelevich, vijesti.me

fotogalerija

#EvaPatti





Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: