učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Korupcija u sistemskom iz regije fenomen

Jučer je u Podgorici u organizaciji konferencije održana Mans, posvećena borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala. Ministar pravosuđa Predrag Pažin, Zoran (Zoran Pažin), rekao je da nije zadovoljan radom crnogorskih institucija koje su zadužene za borbu protiv korupcije. Ministar je istaknuo veliki doprinos u borbi protiv korupcije Mans, aktivisti koji je pokrenuo više od 500 antikorupcijskih istraga.
Izvršni direktor MANS Vanja Chalovich (Vanja Ćalović), rekao je da je korupcija u Crnoj Gori nije slučajna pojava, ali sustav, taj problem je uhvatiti cijelu Crnu Goru. Mediji za mnogo godina objavio dokaze da su kriminalne mreže imaju veze s vladinim dužnosnicima i ključnim institucijama, posebno u izvršnoj vlasti. „Ovo je vrlo moćna skupina ... je vrsta korupcije, što je teško dokazati, a protiv kojih je teško boriti, rekao je Chalovich.
„Međunarodna zajednica je svjesna svih nedostataka u borbi protiv korupcije u Crnoj Gori. Korupcija je i dalje raširena u mnogim područjima i je razlog za zabrinutost ... progona i osude za kaznena djela u vezi s korupcijom ... na niskoj razini. U većini slučajeva, kazna ispod zakonskog minimuma ... primjetio Mitya Drobnich (Mitja Drobnič), šef Delegacije Europske unije u Crnoj Gori.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: