učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.





Vlasnici nekretnina u Crnoj Gori: Jeste li promijenili nešto novo zakon?

Prednosti koje su vlasnici nekretnina u Crnoj Gori, s jasnim 3. studenog. Međutim, stručnjaci su u žurbi s pozitivnim zaključcima da su Rusi hrle kupiti veleprodaja kuću u Crnoj Gori. Odobrenje boravka - to je svakako poticaj, ali da bude službeni stanovnik zemlje u potpunosti živjeti i raditi, a ne nužno. Iako predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore smatra da je novi zakon trebao biti takav poticaj, jer prije toga svi vlasnici nekretnina u Crnoj Gori bez dozvole putovao u inozemstvo i vratio. Sada dopustiti u Crnoj Gori za godinu će dobiti svatko tko je kupio stan ili kuću u Crnoj Gori.

Dok Crne veliku prednost na vrhu zemalja u kojima su imigranti iz Rusije su spremni za kupnju nekretnina - barem u top deset igrača se još nije razvila.
Prema statistikama, 90% naših sunarodnjaka su zainteresirani za plažu odmor i skijanje. Ono što je zanimljivo, vlasnici nekretnina u Crnoj Gori uglavnom ne kupuju najbolje opcije proračuna, prosječni trošak opcija ocjenjivanja - više od 250 tisuća eura. Prosječna starost kupaca je oko 35 godina. Objekti postaje programeri pokušavaju privući publiku različite bonuse - pa čak i većina pristupačne apartmani su ne samo s finim završiti, ali uz nužnu set kućanskih aparata.

Može sankcije utjecati na investicijske prioritete Rusima? Evo, stručna mišljenja razilaze, a opet većina njih vjeruje da su potencijalni vlasnici nekretnina u Crnoj Gori su vjerojatno da obratite pozornost na takve mjere - jer su sankcije vezane za financije i nabavu izvora energije, stambeno tržište u Crnoj Gori utječe samo neizravno. A onda, ako je osoba određena za kupnju stana u Crnoj Gori teško ga je zaustaviti privremene političke trendove.

Što se tiče vrijednosti boravka u Crnoj Gori, ruski potrošači ne uzimaju u obzir dobar pomoć - ljudi su zainteresirani za dobivanje državljanstva, a Odobrenje privremenog boravka dobiti crnogorski pasoš ne unaprijed.

Ukratko, vlasnici nekretnina u Crnoj Gori s donošenjem novog zakona su prilično formalne prednosti, a vjerojatno neće uzeti u obzir ovo stanje kao ključno u odabiru nekretnina u Europi. Stručnjaci savjetuju i da obratite pozornost na kupnju zemljišta - to je više isplativo i održivo ulaganje. Iako, ako ste vrlo ograničeni u proračunu, 25 000 eura je sasvim mogu priuštiti lijep namješten studio.




Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: