učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Srpski ministar obrane dao ostavku zbog macho replika

Tijekom nedavnog sastanka, ministar obrane Gašić Bratislava nekoliko pripadnika medija, uključujući i novinar Zlata Labovic, kleknuo, tako da ne ometa okvira videografičare. Novinari tijekom brifinga često savijati prema dolje ili ići dolje na jedno koljeno da bi mogli zapisati pitanja i odgovore na trake i to ne ometa televizijskih operatera i fotografa.

Ministarstvo obrane Srbije komentirao je gesta Zlata Labovic: Volim novinare koji su spremni tako lako dobiti na koljena. Sljedećeg dana, premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio: ... kad sam čuo što se dogodilo, bila sam kao osoba i iznenađen i šokiran. To ne bi trebalo dogoditi da bilo tko ...”.

Vučić je rekao da je Gašić - jedan od njegovih najvjernijih prijatelja i potpredsjednik Srpske napredne stranke, nego isprika Gašić novinar nije dovoljno, a on više ne može ostati ministar obrane. „Moramo zaštititi sve žene u Srbiji. Bila je to loša poruka svim ženama „, rekao je premijer. Vučić u ime Vlade ispričao novinaru i svim ženama u zemlji.

Kasnije, na konferenciji za novinare Gašić također ispričao i obećao da se bore u Srbiji zlostavljanja i nasilja nad ženama.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.