učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Vlada Crne Gore je na stranu Ukrajine

Uoči Vlade Crne Gore usvojila je prijedlog odluke o uvođenju međunarodnih restriktivnih mjera odlukama Europskog vijeća u odnosu na postupke koji potkopavaju ili ugrožavaju teritorijalni integritet, suverenitet i neovisnost Ukrajine.
Konkretno, to će biti ograničena od ulaska na teritorij Crne Gore, osobe koje su odgovorne za potporu politikama koje prijete teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine, ometaju rad međunarodnih organizacija u Ukrajini, i tako dalje.
ulaz će biti ograničena na Crnu Goru na pojedince koji pružaju materijalnu ili financijsku potporu Rusima, koji su odgovorni za pristupanje Krim ili destabilizacije istočne Ukrajine i sudjeluju u transakcijama s separatističkih skupina u Donbas. Kao i na činjenicu da je upotreba sredstava i imovine na Krimu iu Sevastopolj, donesen u kršenje ukrajinskog zakonodavstva.
Osobe odgovorne za aktivnosti koje ugrožavaju teritorijalni integritet Ukrajine i njegove neovisnosti, imat će ograničen pristup resursima i imovini. Svi restriktivne mjere primjenjuju se jednako na fizičke ili pravne osobe, i sve institucije koje obavljaju djelatnosti koje ugrožavaju teritorijalni integritet i neovisnost Ukrajine, ili imaju koristi od takve aktivnosti.
Crna Gora pristupila restriktivnim mjerama EU u skladu s politikom prioriteta usklađivanja s Europskom unijom u području zajedničke vanjske i sigurnosne politike.

Eugene Novozhilov
#EvgenyNovozhilov

fotografije i vijesti izvora

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: