učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Idi na samoj Crnoj Gori - besplatni turistički nijanse

Crna Gora - zemlja je tako malena, slatka i prilagođen za ruske turiste na Balkanu ljepše mjesto, možda će se naći. A uz sve milosti bezviznog ulaska, jeftin i udoban privatnim, pristupačne iznajmljivanje automobila, itd, priroda ovdje je tako luksuzno i ​​veličanstven atrakcije, tako da su do posljednjeg ne mogu se oteti dojmu da si u bajci. Idi na samoj Crnoj Gori - rizik je mala, to će potvrditi obje iskusne planinare i ruskog govornog imigranata, od kojih su velika većina.

Zašto tako? Budući da je lako komunicirati s Crnogorcima, i oni su spremni pomoći da se usredotočite na bilo kojem mjestu u vašem posjetu. Izleti u Crnoj Gori za sasvim razumljivih razloga, ne koristite vrlo popularne - preskupo, a sloboda kretanja znatno otežano. Možda, na neki glasoviti bolnici, možete ići, ili djecu za mjesec dana da pridaju sportskog kampa, ali ne više.

Putovati u Crnu Goru kako bi dovoljno stranom putovnicom. Ako želite ostati ovdje legalno dulje od tri mjeseca, doći do konzulata i dobiti vizu crnogorski. Iako ljudi ovdje žive godinama bez vize i nemaju nikakvih problema.

Crna Gora prijevoz do najrazličitijih društvenih slojeva - i zrakoplova i vlakova, pa čak i morskim brodovima. Odaberite vozilo na svoju naklonost, ili koristiti osobni automobil. Zrakoplovi letjeti jeftinije i brže baš kao i za posebno uviđavan putnike udobna, privatni trgovci nude tisuće mlaznice 200 na jednom kraju.

Ako imate Schengenu, sa sigurnošću možemo dobiti za volanom i osvojiti Europu, počevši od Poljske. Imate priliku da se neka nova iskustva: da dođe u Crnu Goru, a između vremena vidjeti nekoliko lijepih europskih zemalja.

Smještaj u Crnoj Gori - sasvim demokratski stvar. Čak u sezoni ćete moći povući po pristupačnoj cijeni udoban stan ili stan sa svom potrebnom opremom. Dovoljno je izabrati ne obalno područje Budve, a, recimo, Tivat - novac je mirno i udobnost isti. Do mora ionako blizu, pogotovo automobilom. Ako rezervirate unaprijed, može se tražiti da plaćanje unaprijed 30%, a to je sasvim razuman zahtjev.

Rent-a-car u Crnoj Gori, u vrijednosti od 20 eura po danu, javnim staze prijevoza uz obalu, ali to nije tako u potražnji.

Snaga u Crnoj Gori - to je pravi užitak. Mala cijena za ukusnu hranu u lokalnim ugostiteljskim objektima, visokokvalitetne prirodne proizvode, a što je posebno lijepo, kuhano svježe meso i povrće doslovno kada, tradicionalna tehnologija i impresivne dijelovi - sve je to prigoda da dođe u samoj Crnoj Gori, a ne ovise o hotelu za doručak, ručak i večere.

Ukratko, ovdje ste kod kuće, a to je gotovo nije metafora. Ako ste u nedoumici da li da ide u Crnu Goru sebi - nema sumnje. Ovdje je sve vrlo brzo postati tvoja obitelj.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.