učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Obala Crna Gora: ljetni odmor u vili

Unatoč općeg pada obujma turističkih posjeta stranim zemljama, Crna Gora je na ovim pitanjima u stranu. Barem, Rusi vole ljetovati u Crnoj Gori nije samo dva tjedna - imamo moderno ići na Istok za dugo vući: cijelo ljeto, s djecom. Srećom, najam nekretnina u Crnoj Gori su još uvijek dostupni, a privatni stanodavci čine sve kako bi se osiguralo da su njihovi prijedlozi su zanimljivi ne samo za jednokratnu naknadu za rezervacije i izaziva želju da se vrati sljedeće godine. Obala Crna Gora u ljeto - to je udobni apartmani, vile, pa čak i stan, koji nude najviše fantastičan pogled. Dakle, ja stvarno ne žele napustiti.

Villa Crna Gora obično zove, a često i nazivi njihovih vlasnika. Otprilike od lipnja do listopada (kupanje optimalno razdoblje lipanj-rujan), možete iznajmiti vilu ili njegov dio, cijeniti sve darove koje su tako velikodušni obala Crne Gore. I to nije samo prirodne darove. Ako niste veliki obožavatelj ugodne statike na zlatnog pijeska ili šljunka vruće, rent a car i glavu van na uvid lokalnih kulturnih blaga. To je drevni arhitekturu i lijepe pravoslavne crkve i manastire, i brojne muzeje i izložbe. I kako mnogi festivali održavaju u ljetnim mjesecima! Možete postati član jedriličarske regate, karnevalska noć ili gastro bitke - Crnogorska obala ljeti postaje utočište veliki broj aktivnih sportova. talentirana i jednostavno zabavno i ljubavi s ljudskim životima. Djeca u tim područjima su savršeno sretni, i pored živih emocija su snažan imunološki zadužen za koktel blagotvornog morskom vodom, životodavnom zrake sunca, prekrasnih prirodnih namirnica i to nalet uzbuđenja.

Kako se ne bi komunicirali s vaučerima ili ne da se pokupi hotela u Crnoj Gori, većina Rusa radije najam nekretnina u Crnoj Gori za ljeto, pa čak i preseliti tamo za stalno stanovanje. Za oženjenih ljudi su optimalni apartmana ili vila koje su opremljene sa svime što je potrebno, uključujući i kuhinju. U dvorištima često su montirane bazeni, igrani roštilj i sportske zone. Pojedini vlasnici vila i pružiti gostima s pojedinih komada plažama.

Obično turisti koji su izabrali obalu Crne Gore, unaprijed iznajmiti vilu ili apartman i po dolasku ljubazni domaćini već su ih susreli na aerodromu (postoje dva u Crnoj Gori - Tivtu i Podgorici). Dalje sve ovisi o tome kakav odmor što je planirano u Crnoj Gori. Možete biti potpuno samostalan, a može zatražiti od vlasnika organizirati ture - često najmodavac osigurava kombija s upravljačkim programima ili čak pokazuje li obali Crne Gore, koja obavlja jahte i izlete brodom.

Isto vrijedi i za hranu - neki turisti su sebe i svoju djecu pripremaju sami ili jesti jeftine i božanski ukusna domaća restorana, a neke kupio pansion, polupansion ili doručak uz najma.

Što je morska obala u Crnoj Gori u ljeto? To je mnogo sunca, oceana, čistog svježeg zraka, ljubazni domaćini i susjedi i, naravno, tirkizno kristalno, i iznenađujuće toplo u svakom smislu Jadrana.





Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: