učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Nekretnine na obali? Jednostavno!

Umorni od sumorne industrijske pogled s prozora, ili su odlučili investirati u nekretnine na obali? Misliš da je ovo stvarno slab? Provjerite! Još uvijek postoje mjesta na zemlji, gdje su cijene ne grizu. Nekretnine u Crnoj Gori - velika mogućnost ulaganja, bez obzira da li kupujete dom za sebe ili planirate poslovati. No, kupiti kuću u Crnoj Gori, ili odabrati novi stan nije tako jednostavno, pa čak i iskusni nove Crnogorci iz među našim zemljacima savjetuje da se obratite pravi posredovanja u prometu nekretnina, pogotovo ako ste ne previše dobro sam, što karakteristike trebao imati nekretninu na obali.

Općenito, konzultacije - dovoljno vremena osjetljiva. Smatra se da ako se prodaja nekretnina na obali, uvijek postoji rizik od svinja u džaku, i preplatiti. No, bez savjetovanja možete kupiti luksuzne vile u bescjenje i platiti za svoje gospodarstvo za nekoliko godina. Savjetovanje je potrebno, i to objektivno. Samo analitičar, analitičar praktičar može ponuditi pravo vlasništva na obali, ali ako se odlučite na kupnju stana u Crnoj Gori je privatna osoba ionako zahtijeva ozbiljnu ispit.

Kako agencija može vam pomoći ako odaberete kuću u Crnoj Gori na daljinu?

- obaviti prethodne konzultacije na tržištu (za pregled komercijalne ili privatnog sektora u Crnoj Gori - snimke, cijena, rate, krediti, itd)
- organizirati putovanje u Crnu Goru pregledati odabrane opcije
- zakonski proces posao

Ako planirate nositi posao u Crnoj Gori, pravi nekretninama osim pomoći u registraciji pravnih osoba, postavljanje računovodstvo tvrtke Prijava i boravišna dozvola za zaposlenike. Vrlo često, agenti pomažu proći nekretninu na obalu za najam ako živite ovdje tijekom cijele godine ne, a, recimo, 2-3 mjeseci. U drugim slučajevima, ove tvrtke su u potrazi za stanovanje i zemljište, pratite stanje na vrt i bazen, ako ih ima.

Crna Gora je i dalje biti popularan u pogledu zemlji ulaganja u nekretnine. Rusi sele ovdje gotovo masovno, jer ovdje možete kupiti nekretninu na obali je prilično jeftin, a samo dvije ili tri godine, povrat na investiciju kroz iznajmljivanje. Privatni sektor u Crnoj Gori je vrlo jaka, jer turisti vole neovisnu odmor i došli ovdje bez prvih kupnji rundi.

Živjeti u Crnoj Gori, te za vođenje poslovanja ovdje je prilično stvaran, jer zemlja pripada ruskim doseljenicima vrlo prijateljski. A s obzirom na novi zakon o pojednostavljenju dobivanja privremenog boravka, za koje je sada dovoljan dokaz o vlasništvu stambenog prostora, zdravstvene politike i minimalnog novčanog instrumenta osiguranja, nekretnine na obali je postala dostupna. Želite u Europu? Dođite u Crnoj Gori!

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: