učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora Obala: vaš savršen odmor na plaži, a ne samo ...

Crnogorska obala - to je istočni Jadran, i to je to. Same vrste planine more već ukazivao na neki moderan jedan, a nije ni čudo - priroda je iznimno luksuzan. No, cijene su vrlo niske. Zato je Crna Gora s pravom smatra najugodnije zemlje za odmor u svakom pogledu.

Odmor na crnogorskom primorju često razvija postupno pomak trajna. Kupnju nekretnina u Crnoj Gori je lako, pojednostavljeno stvari na novi zakon, prema kojem boravište dozvola kuće su primili automatski. A s obzirom na dostupnost cijena prekrasnih vila i apartmana u Crnoj Gori, sa sigurnošću možemo reći da je to samo zemlja san, doći do toga stvarno.

Žive ili odmor na obali Crne Gore? Za neke ljude koji ovdje žive i rade stvari koje volite, to je ista stvar. Crna Gora plaže gdje možete otići nakon posla u bilo koje vrijeme, tako raznolika da to može biti cijelo ljeto na kupanje i sunčanje na relativno malom radijusu, i nikada više od svibnja do listopada. Oni su pokriveni ili šljunak, ili u redu svilenkasta pijesak ili grubog pijeska pomiješana s glatkim šljunkom.

Ljubitelji biljni i životinjski svijet će se naći na obali Crne Gore, mirna kutovima, okruženi stijenama i prvoklasne strane ljubitelja imaju bučnih gužve na plažama u blizini velikih gradova. Kao i ovdje ronioce, surfere i istraživača iz dubokog mora, i djece, pa čak i bez svijesti s toplim pijesak Crne Gore i čistim morem.

Crnogorska obala je poznata galaksija plažama koje su postale njen zaštitni znak. Poznati Slavenska plaža u blizini Budve poput amaterskih sportaša, a Mogren Guvantse za obitelji s djecom, a paraglidera će cijeniti Braichi.

Poboljšati svoje zdravlje na crnogorskoj obali može biti u Igalu (Blatna Plage nudi posjetiteljima uzeti ljekovito blato kupke), a za svijetle emocije u Kotoru - možete kombinirati odmor na plaži uz sudjelovanje na festivalima, poklade i natjecanja.

Doslovno bacanje kamena je od zračne luke Tivat je prilagođen za plažu sportovi na plaži Kalardovo i nekoliko ronilačkih centara.

Kvaliteta vode je strogo kontrolirana od strane vladinih agencija i kršenja turisti odmah obaviješten, a same plaže u vrijeme zatvaranja. Na svakom velikom plaži se nalaze pozicije službe spašavanja i točka skrbi.

Ukratko, Crnogorska obala ne ograničiti vaš izbor. Dođite, pregledati i opustite se u svoje slobodno vrijeme. Kako se ne bi ovisiti o turneji, pokušajte privatnog sektora u Crnoj Gori - najam stana ili kuće ovdje je vrlo pristupačan.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: