učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora je promatrala blogera: sigurno ćete morati učiniti

Crna Gora - prekrasan topli plaža na Jadranu, okusi maslina i čempresa, udobno seoskim ulicama, božanskom hranom i prekrasnim vina. A ipak ... bezvizni ulaz. I Crna Gora izgleda kroz oči blogera putnika? Za sve je svoje, pa čak i hobiji su različiti: netko dođe da se riba, netko je ronjenje, netko je svladao paraglidinga u Crnoj Gori, a za nekoga je najvažnija stvar hraniti sunce i dječjih vitamina u ljeto i skijanje zime. Pravoslavni hodočasnici i ljubitelji znamenitosti u Crnoj Gori, također, neće ostati u stanju mirovanja: posjetiti sve kultni mjesta nije dovoljno i tri praznika.

No, postoje neke stvari bez kojih se ne može glasati o osnovanosti Crne Gore. Dakle, Crna Gora promatrala blogeri. Što će biti potrebno učiniti u ovoj zemlji?

Posjetite Bokokotorski zaljev. Boka Kotorska - slikoviti zaljev istočni Jadran, povijesno područje, savladati pomoraca i ribara antike. Ova uvala je najkorisniji kao sklonište od nevremena, a za nekoliko stoljeća na obalama zaljeva nekoliko gradova su izgradili, od kojih svaki je kao mali biser (Kotor, Risan, Perast) s bogatom poviješću i jedinstvene atrakcije zbirke. Uz uvalu nalazi se na mirnoj cestu koja povezuje grad s drugima. Ukratko, Crna Gora očiju turista - to je prije svega Kotor. Tu svakako treba naručiti teplohodnuyu turneju.

Prošećite drevnog grada. Stari grad - neizostavni atribut gotovo svakom turističkom mjestu u Crnoj Gori. U kojem se, usput rečeno, stare četvrti s puno mačaka i golubova su gotovo u blizini vode. Pažnje u tom pogledu i Budve, koji se smatra najveći ruski govornog mjesto. Ne zaostaje za ovim prekrasnim mjestima i Herceg Novom, nevjerojatno svijetle, udoban i jeftin crnogorski mjesto.

Uzmite svoj dio sunca na prekrasnim plažama. Plaže u Crnoj Gori - cijela galaksija jedinstvenih ekoloških zona, od kojih svaki ima svoju mikroklimu, koja je nastala pod utjecajem svojstava vode, pijeska ili šljunka, blizina planine i šume. Na Jadranu ne pronaći mjesto za čišćenje kupanje i ljepše. I nekretnina u Crnoj najam je vrlo jednostavno, poput automobila. Možete doći do plaže ili pješice, ili spremiti na najam i ostati u gradu i doći do mora autom samo 10 minuta.

Izlet na Durmitor. Durmitor - najveći nacionalni park u Crnoj Gori, gdje možete prošetati slikovitim alpskim livadama, posjetiti selo pastira i uživati ​​u predivnim hridi i kanjon Tare. Općenito, Durmitor - je riznica prirodnih, povijesnih i kulturnih atrakcija u zemlji. Sve recenzije Crna style blogeri su oči pune divljenja mišljenja Durmitora, a svatko naći nešto ovdje od svoje vlastite. Hoteli u Durmitora mnogo, ali nepobjediva Crna Gora privatni sektor nudi smještaj ovdje, a za vrlo razumnu cijenu. Ako dođete u Žabljaku, cijeli planinski masiv Durmitora će biti ispod vas, ali nećete vidjeti jasno - samo planinskih vrhova. Pogled na cijelu stvar može biti letač, ići jedriti s planine Lovćen.

Jedite visoke kvalitete mesa i najsvježije plodove mora. Kuhinja Crna Gora nepretenciozan, ali je lijepa i: veliki dijelovi za nadmetanje sočne mesa, lignje na žaru, legendarni chorba, natječaja i flavorful sira i, naravno, neponovljiva pršut .... ljubitelje hrane neće biti razočarani sigurno. I da spere sve to bogatstvo može biti tradicionalni domaće vino.

Crna Gora eyed blogeri - je gostoljubiva i dobrodošlice zemlja sa prekrasnim ljudima, dobrih običaja, starih mjesta i prekrasne prirode. Kada su u nedoumici, ići ovdje da se opustite ili ne, da ne bude zabune: vratit ćete se puni energije i novih pozitivnih dojmova.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: